Sunday night



Nu ska jag sätta på hög musik på rummet, det är dags för lite städning och eventuellt plugg. Tråkiga dag.
Men imorgon är det Måndag, alltså ny vecka och nya möjligheter. Ha det gött.


living my life in a 100 miles a hour

Lördag var det ja, och just nu sitter jag på mitt rum i väntan på Sara som ska komma strax. Vi börjar väll med en liten grogg senare får vi se om vi åker till Skövde eller sitter hemma som patetiska småbarn. Tinchy Stryder ft. Amelle - Never leave you

Hoppas ni får en bra Lördagskväll, jag ska iallafall försöka få den så bra som möjligt.

who's gonna run this town

Nu är sprutan emot svininfluensan tagen. Eller ett finare ord som den "nya ifluensan". Gjorde inte alls ont till en början med det gör bara ondare och ondare och för inte alls längesedan fick jag be min mamma hjälpa mig med att klä av mig, så ni kan ju gissa hur ont jag har?

Här har ni iallafall lite bilder sen i måndags!












1, 2, 3

simpel lätt bild gjord i panit, vilket förklarar kvalitén.



topshop chicy amelieboutique stylebop nelly

Todays' to do

Nu: Saw 6 i datasalen tillsammans med Lindabinda.
Sen: Ridning och lite pluggande, duktig Sofia.

tared apart all these nights

"Om man bortser från denna vecka som är ganska slapp är mitt liv ganska hektiskt just nu. dock känner jag ingen särkilld stress som jag kanske borde göra? Jag får knappast ingenting gjort nu längre, men trots mitt medvetande gör jag ingenting åt det.

Killar. Alltid dessa tankarna på kille och närhet, det är något man aldrig får nog utav. Jag saknar verkligen känslan av att gilla någon, då det pirrar i hela kroppen när man ser honom, och man känner sig helt förlamad. Dock tror jag att jag inte har tid för någon just nu, jag har alldeles för mycket att ta tag i; mitt rum (som skulle må gott av en rejäl städning), skolan och kanske en promenad med Morris lite då och då. Det skulle inte bara glädja Morris, utan också mamma och pappa."

good stuff



Lite skor från Din sko som kommer ut i vår, mums så läckert.

bad romance

Hej på er, studiedag och det är underbart! Var på ett jäkla festhumör igår men istället blev det mys med Sara, Edona, Linda och Sanne. Friterad banan med glass och kola-sås, pizza, skratt och lite dans. Ganska mycket kort blev det också, vilket troligtvis kommer lite senare. Det blev också en liten kondom-lektion för Edona på en hammare, underbart!

Kan även tillägga att oden cup var kul, dygna lördag/söndag som var lite ovärt, stay tuned.



+ min blogg är ful

friday night baby





Äntligen fredag, älskade fredag. Dagen som varit har varit lång, ett jobbigt prov som resultatet inte alls blev som jag ville och långa, tråkiga lektioner. Nu är jag riktigt trött efter en lång vecka. Somsagt blir det oden cup i helgen, sover i falköping hos min kära mormor och morfar! Nu blir det lite stressigt kanske, stay tuned.

I'll stop the world and melt with you



Somsagt var jag i skövde med Jonna igår, hade dock inga pengar. Det var ett rent självmord att gå runt där pengalös, det kändes lite speciellt mycket inne på Bik bok eller Stadium där jackorna och adidasväskorna skriker efter en.

Idag blev det även lite bak tillsammans med Jonna. Både jag och hon hade en vision om hur fina malteasers-muffinsarna skulle bli, sen skulle vi även göra gubbar på dem. Ni kan ju gissa hur det gick? Verkligen inte som planerat iallafall. Imorgon är det ridning, på fredag är det oden (som sträcker sig över hela helgen) och det blir troligtvis någon fest i helgen.

Men nu ska jag läsa lite bloggar i väntan på Paradise hotell, stay tuned.

2155



Idag: Stan med Jonna
Nu: Paradise hotell
Imorgon: Skövde med jonna

keep it for yourself

hej på er! Jag har haft en helt hyffsad helg, filmkväll i fredags och igår kväll var jag med emma och sara, vilket var helt okej, rätt fucked up kväll men vad gör det om 100 år? Men nu sitter jag här, kollar filmen Herbie med kusinerna och frida. Jag ska väll snart ta tag i mig för att sedan gå bort och städa.. bilder kommer sen, tror jag?


breath and let go/2000



Började med en uppsats på 6 sidor som handlade om Carolina. "Hon är en person jag aldrig glömmer, för jag älskar henne riktigt, riktigt mycket." Slutade även tidigt, så jag följde med Maria ner till stan och åt en stor fet tallrik med sallad, tror inte jag åt hälften äns.

Imorgon åker jag och mamma till Skövde på jakt efter en vinterjacka, men innan det blir det ett besök hos tandläkarn, ha det bra!

Le Love







out of order (jag vet, lite ointressant med massa bilder, men jag har ingenting att blogga om)

MODEL MUSE



Mysig, dock en väldigt lång dag. Tog en fika med emma efter skolan, urmysigt!

läckert



H&M


carmen miranda wb




You'll survive life in style





fest igår som var över mina förväntningar faktiskt, riktigt roligt! Men idag har jag varit slö, riktigt slö och trött. Hade velat gå på bio men ingen annan tycker samma som jag, tyvärr. Får bli bio nästa vecka istället.
Nämnde jag att jag och mina tjejer spelade paintball igår? Vi fick möta småungar men på något konstigt höger förlorade vi ändå. Har några blåmärken här och där, ett på rumpan dessutom. Men det var riktigt kul!

Stay tuned

2116

Hatar Torsdagar. Jag verkligen hatar Torsdagar. Skolan är ju inte intressant att läsa om, fast om jag tänker efter om är inget utav det jag hade tänkt berätta om intressant att läsa. Det får bli en gammal bild istället, på mig och systern Frida.


Twiggy/licious



Jobbig dag, åkte in till Falköping strax efter skolan för att leta efter dendär jäkla vinterjackan som jag inte hittar absolut någonstanns! Jag hatar verkligen jackor och allt som har något med dem att göra. Efter den titten tog jag och Amanda en fika, sen åkte jag till hem, kära hem. Hur mår ni idag?

egoboost



Åh, härliga dag. Inte.

YOUTUBE-CONVERTER

skulle vilja tipsa er lite om en riktigt bra grej, nämligen youtube-converter. Programet förändrar ett youtube-klipp till mp3 format eller video-format. Grymt program verkligen! Det är gratis och även lagligt, så ladda ner!

http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm

a new star is borned



Detta måste nog räknas som en utav mitt livs tråkigaste helger någonsin. Är det inte så jäkla typiskt att bli sjuk på den helgen som man har sett fram emot i flera veckor? Och sedan bli frisk när allt det roliga är slut? Men nu är det nog med deppande, jag får peppa ännu mer till nästa ålle och fest kommer ju redan nästa helg! Hur har eran helg varit?

RSS 2.0