sup och svälj, trevlig helg!

 

Linas bilder!









Hos Sanna för cirkus en vecka sedan (love that night), måtta var inte nerpackad i väskan!


I'm in Miami bitch

                    
source

Är ju lagom glad på livet nu faktiskt! Imorgon är det ljuva fredag, likamed valborg, likamed fest! Blir grillning med några goa och fina tjejer hos Emma W och sedan party all night long! FAN VAD BRA JAG MÅR!


Where ever you are

Hej snyggingar! Har haft en go dag, men är rätt trött nu. Blir ett ridpass sen dö lite i sängen! Bajjjj

På tisdag ska jag flytta ut från mig själv



Försov mig imorse, IGEN! Dock fick jag lite ångest då jag hade en engelska uppsats som började 8. Men kom när det var 45 minuter kvar så jag hann skriva klart den ändå! Ellen följde med hem efter skolan, gjorde banan med choklad och glass, jag städade mitt rum och tillslut gick vi ut och spelade in en film "Regn är bäst", och vad den var till får ni veta den 3e maj! Drar nog ner och tar en 30minutare i solariumet med systera mi lite senare! Kramkramkram.


mahahlomulade


You don't have to look up to the stars



Hejdå snuttisar, vi hörs när vi hörs. (LESS<3)

Stop telephoning me



här har ni en bra låt, här har ni en till bra låt

She'll never leave me

Försov mig imorse, men vad gör det om 100 år. Har redan gjort det ett x antal gånger så en gång till är väl inget att hänga i granen. Blir tydligen sminkparty ikväll också, mest pg a att Jennie och Jossä tjatar, annars hade jag nog skippat det! Onsdag, Torsdag och Fredag kvar sen är det HELG (kärlek till 1000), och denna helgen lär bli minst lika go som den förra! Hoppar in i duschen nu, puss!

 


Now everybody's singing

Vilken tid gick du upp idag? Efter 1 h snoozing fick det bli klockan 7 som jag steg upp! Vad var det första du tänkte imorse? Glada tankar var det i alla fall inte! Vad åt du till frukost? Ingenting. Vem kramade du senast? Edona! Vem pussade du senast? Måste nog vara Lina i fredags, för henne pussade jag på var 5e minut kändes det som! Säger du kex eller chex? CHEX Vad längtar du till? Sommaren 2010 och alla goa saker jag ska göra! Vilket år var du på din första konsert? Är inte helt 100 men skulle säkert kunna vara Doktor Bombey (eller hur det nu stavas, haha) Ska du på festival i sommar? GIVET! Hur ofta använder du parfym? Vet inte, lite då och då, har förmåga till att glömma den skiten Vad gör du på fritiden? Lägger några kablar lite då och då Kan du spela fotboll? Självfallet! Duktig och duktig vet jag inte men Tycker du om någon? Alla mina fina vänner och familj Tycker den personen om dig? Finns nog tillfällen de vill döda mig, men att de tycker om mig är jag ganska säker på! Varför fyller du i detta? :pPpPppp Hur mår du? Life is good! (om man räknar bort migränen osvosv) Räkna upp vad du har på dig? Trosor och täcke Vad heter dina syskon? Frida och Albin Har du husdjur? Morris! Har du svimmat någon gång? JA!! Har du börjat övningsköra än? Har kört en gång tidigare, men börjar på riktigt efter Onsdag! Vad gör du just nu? Ligger i sängen och är redo till att sööva!


igång igen



You're my shooting star


Tjena godingar! Har varit helt slut idag, och har bara velat vila så har inte blivit så mycket dator! Berget igår, som sagt. Men det var så jäkla tråkigt så jag, Linda, Ellen och Julia drog till Líndas lägenhet och drog igång lite annan fest, goa människor osvosv. Inga kort sen igår, men så fort emma har skickat de bilderna sen i fredags lägger jag ut dem här! Pusspusspusspuss.

Mår som hon förtjänar

men det var GRYMT kul igår! Där fanns det fina tjejer som alltid är på humör, goa killar och mycket snack. Tillslut däckade alla och jag var den enda som dansade. Men trevligt hade jag det ändå! Ikväll (om vädret tillåter) blir det grillning på berget med mycket trevligt folk! Då kör vi igen då!


Oh happy day!

Är på grym bra humör, och det är la för härligt! (Less, emma, en jäkligt go helg, FREDAG, emma, taggmusik, busschafören) Åker in till Emma runt halv 5 där jag fixar mig lite. Sen drar vi till Sanna och det lär troligtvis inte bli en lugn kväll för min del. Suck. Vad ska ni göra ikväll? Hare gööött

Heartbeats


Bild sen en vecka tillbaks.

Sitter här, nyduschad och har lugnet före stormen (vet inte äns om man kan använda det uttrycket nu, men skit samma). ÄNTLIGEN FREDAG är la det ända jag har att säga! Nu sätter jag på mig mig smurfmössa och drar! Puss.

Baby, you've got it all



Grymt tråkig dag, men imorgon är det fredag och då blir det födelsedagsfest för Sanna (Grattis i efterskott vännen)! På lördag blir det även grillning på berget med några goa folk och lite cider. Men ett steg i taget, nu är det dags för ridning!

Lookbook for Bikbok





Använda trosor


06:33

Har duschat, och känner mig en aning stressad eftersom att dedär jäkla fiskarna ska med till skolan. Ofräsh grej de är i nu, de har kissat och bajsat så.. aaaaa. Har iallafall Nationella i Svenska idag, då man ska skriva osv. Har inte förberett mig alls, bra gjort! Ha de gött.


22:00/last week












En fin dag förra veckan! Snygga vänner jag har, mm!


katjakaj och bentebent




Sådär ja, söta va? Kallar dem för katjakaj och bentebent just nu, tycker det passar så bra på dem! Ska alltså ha dem tills imorgon och har en aning ångest över att de ska dö eller att jag ska glömma att ta med dem imorgon. Käre barn!

I'm so up high, that I can see the ground below



Såhär blev den nya bikinin, vad tycker ni? Har fört över alla bilder sen förra veckan till datorn nu. Är en heldel, så ni lär få något att kolla på! Blev även fiskskötare över natten, bilder på dem får ni också, så sööta! Puss.

Blah Blah Blah

Möörrn. Vaknade för cirkus 1 h sedan, ska dra iväg till affären nu för att kirra lite pengar, som jag ska ge till kajsa sen! Orkar förresten inte skola, och detta kändes som ett väldigt värt inlägg, enjoy!

typ såhär? : ppPppP



amanda för 7 timmar sen:
sofia ringer: "HEEEJ NU ÄR DET DAGS ATT PADDLA!" "hehe ah" så gör man redan det :pPPppPpP
— hihi paddel paddel :pPpPpPppP

den 4 april:
korv eller emelie?
— emelie eller korv nää

myscenario den 3 april:
HEJ SOFIA SAKNAR LA DIIIG
— sluta skriva här din idiot haha <3

myscenario den 2 april:
har du någonsin bajsat sönder någons toalett?
— nää

(GODNATT)


All these crazy shit i did tonight


Min goding och jaaag!

Tjena godingar! Idag har det inte hänt så mycket, varit i den förbannade skolan (sketa kul), missade 14.10 bussen så jag och Edona satte oss vid solväggen och softade lite. Väl hemma vid 4, däckar på köksgolvet och sov tills halv 6 skulle jag tro. Har även hämtat bikinin idag, jättefint mönster men överdelen satt lite könstigt men det duger i krig!

Vill även säga för er som inte vet det: Till höger här finns det en liten frågeruta, skulle vara skitkul om ni frågade lite. Oseriösa som seriösa! Puss på er.

You make my dreams




Nu: Ballar av stål

i'm loving cloud nine, my head's in the sky



Godmorgon. Ligger i sängen slö och trött. Gårdagen visade sig tillslut vara riktigt kul, och mitt löfte höll jag ju inte, vilket jag inte förväntade mig heller. Men vem är förvånad, haha. Ellen kom hem till mig innan iallafall, vi gjorde oss iordning osvosv, fick skjuts till Kinnarp där mina favoriter väntade, Linda och Edona (Sara saknades). Gick till Lusen och got that party started. Haha. Bilder kommer (troligtvis, vet att jag är dålig med det.

Bakis var det ja, Godnatt!


out of a million you stand as one

Grillningen var skitmysig! Ellen, Edona och Linda kom hit först då vi gick till affären och handlade det vi skulle ha. Sen började vi grilla och dansa på altanen (videos och bilder kommer haha). Alice kom precis när hade börjat käka och fy satan vad gött det vaar! Och när det hade börjat mörkna satte vi oss runt grillen och grillade marschmallows, sketamysigt! Tack tjejer <3

Ikväll blir det nog fest, dock nyktert. Har inga pengar i vilket fall så, men det kan nog vara kul ändå.. haha


This used to be a fun house

Har Datakunskap nu, vilket är hur tråkigt som helst. Har bara några uppgifter kvar sen kan jag göra provet, men jag orkar inte stressa så jag sitter och kollar lite på blogg-shoppen. Ikväll blir det troligtvis grillning med några goa tjejer på min altan, mysigt! Vad ska ni göra i helgen?


goa o glada


fashionlights

Har haft en grym helg än sålänge, festade med mina fina tjejer (vilket var awsome) igår och imorse (12.22 rättaresagt) drog jag och Emmsan till Göteborg. Mycket skratt och jag har alltid kul med mina godingar! Bilder kommer väll antar jag!

2012

Usch vilken daag. Körskolan var helt jävla urtråkigt så nu är jag riktigt trött. Har käkat lite meluun och nu ligger jag i sängen medans jag kollar på 2012, en så jäkla bra film! Puss

RIDIN' SOLO

Mörrn! Har tagit mig ena dusch och lyssnar på musik nu. Blir nog skolan för mig idag, ska till tandläkarn (jaaaaa osvosv), och ikväll körskolan (ännu mer jaaaa osvosv). Men jag får iallafall träffa mina älskade tjejer som jag har saknat! Nu ska jag torka håret och sätta på mig något, sen ivääg! Puss.

18:21


Två helt okända rumpor!


Har faktiskt ingen insperation till att blogga, men nu göra jag det ändå, bara för att. Har legat hemma idag, men ska försöka att komma iväg till skolan imorgon! CV:skrivande blir det nu, tills det tar stopp iallafall! Kramkram.


The Wistle song



Kommer snart in på modekungen.se, vad tycker ni? Tänk er slitna leggings eller tighta jeans, en pösig skjorta, piloter, rufsigt hår och denhär eller denhär, åh vad jag drömmer dåligt mycket eller.

Another day in paradise


Skrapade ihop en våroutfit här, och jag säger bara: ge mig pengar. Perfektiooon.

What goes around comes around


Bakfyllan efter förra fredagen, underbart.


Det var påsk igår alltså. Detta hände: tråkig fest, gick, roligare fest, taxi, någon annan fest, torkskåp, pizza, gå, sova. Rätt go kväll ändå, och jag trotsade min förkyldning som nu är dubbelt så mycket värre. Börjar nog snart nysa ut organ.


Studiedag imorgon, tack gud min skapare för detta.


DONTTRUSTME



Haha, ganska roligt att jag ser mycket bättre ut i lugg på bild än i verkligheten. Gör iordning mig lite smått, drar snart in till Falköping med min syster för att hämta öl, sen vet man inte vart jag hamnar. Ha det bra, puss!

Hello, hello, baby you called i can't hear a thing

Okej, jag har faktiskt inget intressant att uppdatera er med, tänkte mest bara önska er en glad påsk! Får se vart jag hamnar ikväll, impuls är la ändå det bästa eller? Puss.

battlefield

Jennie lyckades dra med mig till stan igår. Var jävligt skeptisk först men det var la bara bra, för kul hade jag! Nu håller det dock inte, mår skit, ska käka melon och dö lite. kramkramkram.

Did it again


Tjena mittbena, har precis kommit hem efter att ha varit i staden Falköping. Marknaden, har ju alltid varit en tradition, så jag får väll följa den lite till. Gjorde dock inget mer än att fika och andades in helium. Men det var la najs. 1a april idag också, har ni blivit lurade? Det har jag, haha.

Nu ska la jag dricka mitt kaffe.. (okej, myt det är vatten i koppen) Puss


RSS 2.0