Sing along now, mama


En fining från H&M (Jag vet att bilden suger men tro det eller ej, det finns faktiskt anledningar)

Har inte bloggat på några dagar, vet dock inte varför. Har varit ganska upptagen. Idag har vi firat min fina syster lite på hennes 19års dag, öppnat lite presenter och ätit. Nu tänkte jag vänta tills Fortet börjar för att sedan lägga mig. Ska dock hinna med att läsa lite i mina fina skolböcker och ta en dusch. Hoy!

Stripes




Fint det.

2010-2011



Nu ska jag slita ut denna skiten. Har en vana att bara använda dessa i början av terminen, men eftersom att jag skriver så förtäskigt så struntar jag helt enkelt i den. Skärpning Sofia.


20:12

Då: Mys med min fina emma, innan dess gick vi en sväng på stan där jag fick med mig en kalender, värmeskyddande spray till håret och ett nitbälte. Nu: Precis hemkommen från affären där det handlades cappuchinos som jag ska avnjuta nu. Sätter på lugn musik och gör en läxa tills imorgon.

Right now


+






Sådär mina kära, här har ni lite smått och gott. Linnet är lånat utav min sötnos Carolina, nagellacket och ringen är från Lindex (Fick även med mig ett par örhängen som inte ville fastna på bild).

Men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro






Här sitter jag med min fula 70-tals toffs och ett nytt nagellack. Vad gör ni?

Sommaren 2010

































Tack alla fina för att ni har gjort min sommar till den bästa (Och ett speciellt tack till min bästa vän Emma puss på dig).

write it on the skyline, all we had is gone now



Var hos Tandläkaren, efter det sov jag som en stock tills klockan stod 13:00. Och sedan dess har jag kollat på Glee och ätit glass. Nu tänkte jag kolla klart på SATC 2 sedan får vi se vad som händer. Ska nog bara ta det lugnt idag, det är ju trots allt sista dagen vi är lediga innan skolan börjar.


Idag är dagen vi oroade oss för igår




Nu har jag laddat upp några filmer, Keith (Som jag starkt rekomenderar), SATC 2 och Grown ups. Kanske blir en skräckfilm också. Ska dock upp tidigt imorgon, alarmet ställer jag på 07:00, ska nämligen till tandläkaren. Får se vad de hittar på då. Jaja, Ha en bra kväll!

Modekungen did it again



"We went crazy this time. Soon in store."

I wanna bom, bang, bang with your body


Jag och fina Lina på Marathon

Har varit med Carolina tills nu, köpte lite glass och diverse saker. Nu tror jag att jag ska göra fransk manikyr och lite senare göra rent mina converseisar efter i Lördags. (Några låtar jag tycker är extra bra just nu: Denhär med Hoff och denhär som ni troligtvis har hört på spotify-reklamerna!)


71 år



Grattis min älskade mormor på 71-årsdagen!

22:44
















Ack, så kul man kan ha med en webbcam och en skål med popcorn.



Wake me up when september ends



Allt detta fina, förutom palladium-skorna (som förövrigt är hur jävla snygga som helst), är från Monki. Jag bär mer än gärna dessa plagg.


And if you want me to be real deep i hook you up with some poetry






Tänk att något jag alltid trott, skulle vara så svårt, va så lätt






Carolines mode

Gårdagen var skitbra och jag hann med en heldel saker känns det som. Som ni redan vet var jag och Julia på liseberg, och efter att vi hade åkt allt vi ville (förutom höjdskräcken..) gick vi till scenen där Hoffmeastro spelade! Åkte hem så jag var hemma i åsarp runt 11, då Ellen och Elsa ville att jag skulle komma till Dragonfly-festivalen och festa på campingen, vilket jag gjorde. Och det var helt okej! Tror jag tar en runda dit ikväll också.

the sun in my pocket




Godmorgon! Befinner mig just nu hos Julia, som förövrigt bor mitt ute i ingenstanns, och ska strax börja göra iordning mig. Hela denna Fredagen blev rätt spontan om man säger så, att vi ska kolla på Hoffmaestro ikväll och att vi dessutom ska gå på liseberg. Men fint kommer det bli! Och med en sköning som Julia till sällskap kan det ju inte bli mer än perfa!

I do it for the once who got my back



Godmorgon! Eller kanske godeftermiddag? Strunt samma. Har i vilket fall varit uppe ett tag, käkat och duschat. Nu tänkte jag sätta på lite bra musik, bl a denhär låten, och göra iordning mig. Ikväll ska jag vara med Julia tillsammans med massor av Cola, godis och diverse onyttiga saker. Ha det bra!


snake




Agnes fina halsband.

kan jag inte ens se min nervösa tunna hand som söker din


Jag och min fina, stulna kofta. Ser förövrigt ut som att jag har vattenskalle.

Jobbet äntligen slut, och nu är jag precis hemkommen från en cykeltur med farmor (Såg för första gången i mitt liv en stor, stor gräshoppa som vi självklart tog hem och döpte till Hugo).

Ikväll ska jag kolla på massa bilder och lyssna på denhär låten!

tävling



Om ni också vill delta, klicka HÄR.

hundratusen åsikter som ingen lyssnar på










1 dag kvar på jobbet. Sedan väntar en rejäl myskväll med Julia, förhoppningsvis kolla på bio med min syster och det ryktades om en grillkväll med ett par fina tjejer. Får hoppas att jag hinner med allt bara.

i rymden finns inga känslor


19:50



Har ingen lust att blogga, fjärtar illa och har fruktansvärt tråkigt.

Så dansar vi till dansmusik igen



Maraton Rock'10 är det som gäller ikväll! Kommer förfesta hos min kära fruga Maggan tillsammans med ett par andra fina tjejer. Kommer dock ta det relativt lugnt, sen får vi se vart kvällen leder oss! 


Benjamin


It's a good thing tears never show in the pouring rain


(åh vad jag är snygg) Jag och Peter från Donkeyboy

Har suttit inne sedan 2tiden, då jag vaknade. Nu tänkte jag sätta på en film och sedan bort och jobba lite. Efter det ska jag sitta inne lite till och ha deppmode och lyssna på fin musik. Kommer bli en tråkig och lång kväll.


Oskar Linnros.



Så jävla bra. (Emmas bild)


12:02



Nu drar jag till Göteborg, igen, för att kolla på Oskar Linnros och förmodligen Teddybears. Ha det bra! (Hur snygg är han inte!?)

I got a dream that I should let go



Donkeyboy var så jäkla bra igår, jag och Emma hade platser längst fram och fyfasiken vad vi njöt. Efteråt fick vi kramar och autografer samt något kort utav sångmedlemmarna, hur jäkla kul som helst! Och vem fick ett utav Donkeyboy's spelscheman om inte Sofia Lindman?

People change, change because of who I am



Donkeyboy-låtar spelas för fullt. Ska hoppa in i duschen innan jag drar mig in emot Emma. Sedan kilar vi vidare emot Göteborg där det ska dansas och sjungas, efter det sover vi hos Emmas bror. Hörs imorgon darlings!


Spill it on fire and gold


Jag och Linda på midsommar<3

Idag har det inte hänt alls för mycket, jag har varit ute lite med vovven och kollat på The hills mest hela dagen. Nu sitter jag och lyssnar på Donkeyboy (!!!!!!!:DD:D::D:D:D:D:D) och taggar tills imorgon då jag tror att jag och min fina vän vid namn Emma kommer få en grymt bra dag!


12:49



Hade en sketabra kväll igår med Emma, Emma och Nellie, kollade film och hade det bra. Hoy.

Bröderna Karlsson


Caught in a life


Blev skitglad (!!!!!) när jag tidigare idag fick reda på att jag och Emma ska få göra en repris genom att se Donkeyboy på kulturkalaset i Göteborg på Tisdag. På Torsdag ska vi även se Oskar Linnros och The Teddybears! Kommer bli en fin vecka tror jag allt!

Cast of the crutch that kills the pain



Idag blir det bio med Nellie och Maria, troligtvis Bröderna Karlsson. Kanon! 

I can only tell you what it feels like



thekillingmoon

Vaknade för en stund sedan, nu smider jag planer om ikväll och det blir tjejpartii och kan nog bli riktigt fint. Nu ska jag ner och käka frukost sedan duscha osvosv. Om vi inte hörs innan jag åker får ni ha det prima!

partybag

199 kr, vad tycker ni?

I love the way you make that body bounce





Hemkommen från en galen Nellie, mer än så behövs väl inte säga. Ikväll ska jag försöka få ett CV skrivit samt kolla film. Ha det bra!

Don't fucking tell me what to do



Har börjat ladda ner satc2 nu, så om den hinner bli klar innan jag somnar ska jag kika på den! Innan dess ska jag skriva klart ett brev och snacka lite med Edona. Musik hinns också med.

Give Peace a chance



(Emma T, kolla 1:27, någon du känner igen?)

Genom eld


Linda, Edona, Sara och jag!<3

Kommer troligtvis åka hem från Lidköping idag, men innan dess ska vi grilla lite och sedan spela mini- eller äventyrs golf. Nu ska jag rusa ut till solen lite snabbt!


-

Mina designade sko på NELLY.COM

glöm inte att rösta på min sko darliings!


could really use a wish right now



Idag har vi varit i Läcköslott och fått en guidad tur, vilket defenetivt inte var något för mig. Efter det åkte vi in till stan för att käka och nu är jag mätt som en gris. Glass, ostbågar och iskall cola väntar strax! Ska bara smälta maten lite så jag inte spyr, haha.

Can't hide this feeling






Framme i stugan nu, och har som tur var internet. Som det ser ut nu kommer jag stanna här tills på Onsdag så jag får väl göra det bästa utav situationen, kanske åker in till stan imorgon och kikar lite kanske. Ha det fint!

Hoffmaestro & Chraa



Här kör de Highway man live och det är ju äckligt jävla bra dem är..

Jag vänder mig om för att se mig själv i ryggen


Jag och Lovisa i Lördags <3

Har haft några fina dagar tillsammans med härligt människor. Lördagen blev himla lyckad tyckte jag! Idag fyller min kära morfar 75 år och det ska vi åka in och fira strax! Efter det blir det någon dag i stugan där jag inte har varit på 2 år. Duscha och packa lite sen bär det iväg! Ha det fint!


RSS 2.0