I/KISSED/YOU/WHILE/YOU/WERE/SLEEPING

Jag har insett att min senaste kyss: var med fel person. Jag pratar: fult. Jag avskyr när folk: ljuger. Min bästa vän är:  Min första vän heter: rasmus. Kärlek är: en underlig sak När jag borstar tänderna: får jag goare andedräkt. När jag lagar mat: blir det oftast bränt. Jag tänder på: ljus. Jag är rädd för: mörkret och insekter. Den värsta känslan är: ganska mycket. Den bästa känslan är: att vara glad. Jag är bäst på: att skämma ut mig, spilla ut saker osv. Jag är sämst på: att spara mina pengar. Om jag va ett djur skulle jag vara: Tiger Min mobiltelefon är: gammal. När jag vaknar på morgonen: är jag trött. Just nu tänker jag på att: snart sova.  Bebisar är: jobbiga.

can't nothing hold me down, i'm gonna touch the sky


bilderna snodde jag från Lina!

17:08

Det blev bra igår, förfestade hos Sanna, sjöng och dansa sedan ner till terrassen and shaked some asses, haha. Tack alla fina!


Party

taggar la rätt möe nu eller!! Hare gött


ron pope - a drop in the oceanKan vara en bland de finaste låtarna som finns. Inte så jädrans bra att lyssna på den då den påminner mig om saker, men ja. Vad gör det om 100 år? Taggar även lite inför morgondagens bravader (bravader haha).

Heartbeat

Heartbeat - Jose Gonzalez


sexi
17:08

Igår lyckades jag med 1. Missa bussen hem 2. Somna klockan 5 på eftermiddagen och sov hela natten (Rätt skönt ändå, rekommenderas). Tandställning fick jag idag också. Värt inlägg.

10:49


21:49

Nu: Pratar med Maria i skype, taggar inför morgondagen. "hehe".


Ellen merlander

Synoptik är vår tradition numera!


don't have the strenght to carry on

             

let's have some fun, this beat is sick
Jennie och Jossä fick bli mitt sällskap igår, eftersom att jag skulle sova själv och är himla mörkrädd. Var uppe till klockan 5 och sen somnade jag rätt gött. Ikväll blir det lite tjejer hos mig innan vi drar iväg till Kaspers fest, kan nog bli najs:)


1632DJ Nelson Ft Erick Right - El Strip Club

sikka skönheter


Bilden är la lagom go, så varför inte?

Ville bara passa på att önska Thorkel, gunnar-snor, en bra resa till London. Jag kommer att sakna dig! Och glöm inte att köpa en sovenior (eller hur fan det nu stavas) till mig, hähä. Puss!

trapped somewhere in between

En helt ovärd dag. Det enda bra jag har gjort kan vara att hänga tvätten. Mer än så har jag inte orkat. Torsdag imorgon, och lovet lider mot sitt slut. Usch och blä. Nu ska jag spela sims, hoy.

don't stop, make it pop

Favoritmagasin? Jag har nog ingen. Vart bor du? I Åsarp. Går du i skolan? Ja. Jobbar du? Ja. Vad drömmer du om? Flytta utomlands. Eller till en början flytta från Åsarp. Är du ett hälsofreak? Hähä. Vad vill du jobba med när du blir äldre? Jag har faktiskt ingen aning. Favoritfilm? The Hangover. Vilket stjärntecken är du? Vågen. Vilken svordom använder du mest? Jag tror jag har slitit ut deflesta svärorden som finns. Har du vunnit någon pris någon gång? Ja, det har jag säkert. Vad ska du göra i sommar? Leva som bara den. Vad ska du göra i helgen? Inget bestämt än. Biter du på naglarna? Nej. Vad lyssnar du på? Mulliga, gullina Ann-katrin. Vart är ditt drömresemål? Jag vill resa överallt och ingenstanns. Pojkar du vill gifta dig med? Cimon från PH. Favoritplagg i garderoben? Kan nog vara min gråa mjukiströja. Sneakers? Ja? Vart togs din profilbild? Jag har ingen, hehe.

i want you to do me with a tommy-gun, babyknighttcat

Älskade lov. Och här sitter jag, i brist på annat. Eftersom att resten av familjen är borta har jag tagit upp disken, lagt kläder i tvättmaskinen och lite sånt. Duktigt. Tagit en dusch har jag gjort också. Ikväll sover jag själv vilket kan bli ensamt och att vara mörkrädd hjälper ju inte direkt.

Royal Republic - Tommy-Gun

solestruck

Urläckra skor och för 2322 riksdaler blir de mina. Synd att man inte är rik då.


1712

Alla hjärtans-dag, och jag känner mig inte helt överlycklig. Men ikväll kommer min emma. kommer bli tjock najs!

Try sleeping with a broken heartHar fått en stor drös av bilder sen gårdagen utav emma, men just nu orkar jag inte visa er dem. Ville mest tacka alla fina tjejor som var här på förfest och som gjorde den superbra! Väl på dagnys hände det dittan och dattan men tillslut kunde jag le igen och dansa lite. 

Imorgon är det alla hjärtans-dag, åker nog iväg på Vatra med Maria (Någon mer kanske?). Hare gött.

TAGGA!!

Som det ser ut nu blir kvällen helt sjukt bra, och jag hoppas att den blir det också. Fina tjejer och sedan försvinner vi in i dimman och ut på dansgolvet. Hare göött


the tears begin to fall

Efter skolan blev det en tripp till skövde med Ellen. Fick köpt en blå mössa, lösnaglar och en "sommar"tshirt. Lite godis på det också. Nu måste det rensas lite på mitt rum, så på med musiken och börja städa.

12 stones - Broken

Let me hold you, for the last time

Tjenixen! Har egentligen inget speciellt att säga, skriver bara här i brist på annat. Men ja, sovmorgon imorgon sitter ju inte helt fel. Så ikväll sitter jag nog uppe med lite sims! Puss på er.


i'm gonna start a new, and it's gonna be without you
Nu: städa rummet och efter det blir det debut på Sims 3.

You're the closest to heaven that I'll ever be

Vi kör en repris från förra helgen och drar tet med en taccobuffé ikväll! Men denna gången är det Edona och Sara som gör mig sällskap. Hare göööött

lady is a vampireFunderar på att byta namn på bloggen till smokeye.blogg.se, lite klitchigt sådär! Förövrigt är detdär en outfit som inte skulle sitta fel. Och sen är det ju helg nu också, gött.

in my head, i see you all over me


MESSAGE FROM ABOVE..

Hejsan Sofias blogg, trevligt att råkas. Ville mest meddela läsarna här att bloggen är under konstruktion och lär inte förbi sådanhär. Stay tuned liksom. /Emma. (Ger mig själv en länk eftersom jag är så gry-y-ymt ball.) pusshejleverpastej


(egentligen den 30e jan.)Har tagit en dusch och käkat lite. Runt 2 beger jag mig emot skara, Erika där det blir fest. Har egentligen inte så mycket koll, men det blir nog prima! Lateroo


RSS 2.0