20:12

Idag har jag ätit pizza med Amanda, nu sitter jag hos Edona och har precis varit i affären och köpt massa godheter som vi ska avnjuta till några skräckfilmer! Ha en bra fredagskväll godingar, puss!


Love the way you lie


För att glada upp bloggen lite lägger jag in en "finfin" bild sen Grebbestad (Julias kort)!

Idag har jag varit en tripp i Borås där jag brände pengar på en go kofta, två linnen, ett kedjehalsband och ett par röda converse (Lite annat smått också, som ett par glajjor)! Himla behövligt må jag säga och nöjd är jag! Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kika på SATC the movie!

xoxo SOFIA LINDMAN xD
P&L

Nu ska jag och emma kika på film och mysa!

Från där jag roparJag är precis hemkommen från Grebbestad där jag har spenderat några dagar med Ellen och Julia, har varit helt okej och igår var det underbart väder! Skönt att vara hemma men skulle mer än gärna spenderat några flera dagar där! Nu är jag iallafall överexalterad för snart får jag troligtvis träffa min älsklingsemma som jag inte har träffat på år och dar känns det som!

13:47


min favorit

Jag har: Kollat på Glee Jag ska: Ligga kvar i sängen tills Edona kommer Jag vill: Att de andra avsnitten av Glee ska ladda klart, även prata vett in i min älsklings (Edona) huvud Jag längtar tills: Jag får min lön och träffa saknade vänner


You are beautifulPlanerar för en resa till Grebbestad med min vän Ellen. Skulle sitta finfint! Nu ska jag kolla på film och älska livet. Puss! (Lyssna på denhär goa låten om du vill bli glad.)


In december, drinking horchata(herregud vad dåliga cambilder är) Nytt nagellack + två nya ringar.

-

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


14:4115:13

Har äntligen fått semester från jobbet, i Augusti kommer jag att arbeta 3 dagar (de jag har missat när jag har varit sjuk), och det är ju inget att hänga i granen! Nu vankas det grillat, och min fredagskväll kommer jag spendera hos min älsklingstjej Emmsan! Puss!

Brian's song


Grät mig igenom hela slutet på denna film. Önskar jag var bättre på detdär med filmrecensioner, men jag har tyvärr inte talang för sånt, utan allt jag kan säga är att detta är en jättefin film som man bör se! (Klicka HÄR för att se den på voddler)

 


bust a movevia vanillascented.

Min dator dör lite när som helst, så har inte suttit mycket vid datorn idag. Nu är det iallafall bara 2 arbetsdagar kvar sen får jag helg och semester!


I give all my love to you


Du är min finaste vän och jag älskar dig så jädra mycket!

Just like that

Fint.

21:12

(Och jag vill fortfarande ha dedär jädrans gröna tregginsen!)


11th Dimension


Tog bilden från Ika

Var hos doktorn idag, det var inget fel på min hals, mer än en virus dvs. Köpte en virkad väst och åt glass med min älsklingstjej. Nu ligger jag och lyssnar på denhär låten (LYSSNA), tänker på en kille som dansar fruktansvärt sexigt och saknar P&L. Hej!

Jag finns i varje steg du tar
Lyssnar på Lasse Lindh, äter daim tårta och svettas. Halsen jävlas fortfarande, men jobbet lullar på och snart kommer pengarna. Ikväll ska jag bara kolla på film. Inget annat än vanligt alltså!


I've got something on my dirty mindIgår var bra, dock inte lika bra som jag trodde. Men sånt är livet och nu ska jag ta kang jang och näs-spray, min förkyldning börjar komma tillbaks igen.

Rose colored glassesNu drar vi och hare bra, om inte allt för bra! (Bella, Ika och Emma. Sicken 3o)

Fina


Modekungen


Yestarday
Det var väl ungefär såhär det gick till igår (fotona tog jag utav emma) + nattbad med Brian och Zimon.


16:58
Donkeyboy, Billy talent och Grega (är riktig jävla kärlek).

Hang with meMysig kväll igår, slutade med att jag numera har en uppskavd rygg och emma har fläskläpp. Ikväll blir det somsagt tjejkväll, och jag kommer äntligen få träffa den fina, saknade bella! Nu ska jag lägga min på altanen och svalka mig lite i poolen. Känns som att jag har fått något slags solsting sedan P&L, tycker bara att solen är jobbig just nu.

Så ful är jag väl inte?
(Emma Therkelson's trosor)

14:46

New
Linnet köpte jag i någon liten butik i Borlänge. Sandalerna fick jag alldeles nyss (Jaja, alien-tår. Bryy).

louder than words


via lucy carr-ellison

Ligger fortfarande med underkläder och de få tillfällena jag stigit upp är när jag har varit hungrig. Har precis kollat klart på The decent 2, som är en film alla borde ha sett (ink 1an då). Nu hade jag tänkt gå ner igen för att kolla om vi har något käk-bart.


21:04

Dessa fick de bli. Själv tycker jag att de är jättefina, och 80 kr är väl inget att hänga i granen. Påtal om ingenting kommer jag att stanna hemma imorgon också, så då blir det förhoppningsvis lite med bloggning. Om jag inte bara ligger och kollar på film. OCH PÅTAL OM FILM, ge mig filmtips nu för tusan!!!

 


fakkarur


14:15
via fashionsquad

Har hostat sönder min hals, så var på jobbet i endast en timma idag. Nu ska jag läsa Vecko revyn och kura ner mig i sängen. Puss.


Nelly.comVilka tycker ni?


you caught me after midnight


Jobbet går bra än sålänge. Har dock min snuva och dendär jävla hostan som inte så lika bra. Ska springa ner nu, göra lite honungsmjölk sedan väntar en liten drös med filmer som jag ska mysa till. En kväll på berget och tjejfest väntas i helgen, kommer bli prima!

club can't handle me


Somsagt; har haft en jätte fin vecka uppe i Borlänge. Jag lovar att ni ska få en drös med bilder, men tills dess får ni nöja er med dålig uppdatering pg a jobb. Puss!


Paranormal activity 2Någon mer än jag som är sugen?

20:30

Har haft en grym och en helt urballad vecka. Nu ska jag återhämta mig lite, för imorgon ska jag upp klockan 6 (och i 2 veckor framåt). Puss på er!


RSS 2.0