ROCK THAT BODY


Ännu en bild sen igår, fler kommer troligtvis imorgon.

Har varit en sväng hos jennie och tjötat, och om 1 timma åker vi in till stan för att festa. Har ingen aning om vart vi hamnar sen men så låter jag det vara tills vi är där. Ha det bra! Puss.


Singing that melody


Igår på emmas balkong, detta är ögonblick värda att älskas.

Haha, jag kikar på andras bloggar och ser hur mycket snygga kläder alla har. Får därmed ångest över att jag måste shoppa. Vet inte hur länge sedan det var sist jag shoppade. Blir sur på mig själv som lägger ut alla pengar på att festa. För iprincip alla mina pengar går åt utav att göra det. Skärpning Sofia!

Hur som haver. Jag kom hem för inte allt förlänge sedan efter att ha käkat pizza med Emma, Jennie och Josefine. Får se vad som händer idag, inte särkillt mycket skulle jag tro. Hade gött, peace. 


Just don't work on me


Vaknade upp brevid en sur Emma imorse, så söt så. Vi har väl mest suttit ute på balkongen, var nere lite på stan och var softarnas softare. Eller något. Har varit så jäkla fint väder så jag tog årets första solglasögon-bärning (?). Asnajs!

Nu: Kika på någon film, äta melon och dricka varm choklad. Puss!


ballabralla


Ovanligt. Det här är la inget att hänga i granen eller. Inget vi inte gjort förut eller.

buttrix


Hej. Jag heter Emma therkelson. På min fritid brukar jag:
peta mig i näsan och sedan äta upp vad jag än finner.
pilla mig i stjärten när det regnar.
sova med en nalle mellan tårna.
tända brasor i våran kattlåda.

Ni finner min blogg här, hihi.

Walking on a dream







Bilder sen Dec 09.

Har precis kommit till emma, får se vad vi hittar på! Att vi ska softa sönder är i alla fall bestämt.

L O V E





Känns som att jag är blå över hela kroppen, helgen har varit lagom urballad. Ikväll hoppas jag på att vara med min fina Emma! Vi kommer troligtvis tjöta om helgen, tagga P&L (går knappt tagga mer än vad vi redan gör), skratta osvosvosv.


the way you move ain't fair, you know








Bilder sen i Lördags, enjoy!



Friday night












blablabla

Helgen har varit ganska urballad ändå. Föll 2 meter, dansat, skämt ut oss, söndriga glas, spyor överallt. Har ca 80 bilder från helgens bravader, och de kommer i 2 andra inlägg snart antar jag.. Puss


Friday I'm in love




Taggar la för PARTY!!

You've got something money can't buy

Go skoldag, åkte ner till centrum eftersom att jag skulle köpa en spets-body och en foundation. Väl inne på Kappahl, men bodyn i min hand kommer jag på att jag hade lämnat plånboken hemma, så jäkla bra gjort!

Lady Gaga - Speachless


Thorkel


Började egentlligen klockan 8, tänkte åka halv 9, men missade la den eller. Får åka halv 10 bussen istället, inte bra Sofia, inte bra. Men iallafall. Var med Emma igår, helt sjukt hur fucked up jag blir med henne. Vi kan skratta i 1 h i sträck, dansa fult och må bra. Tänkte inte skriva som hon skrev här, tänkte bara säga att jag älskar henne så jävla mycket (Och önska henne lycka till idag), Potatisnäsan och Ögonbrynet <3. Puss! 

 


Filmtips - Where the wild things are



Är helt förälskad i denna filmen, så jäkla gosig och fin. 5 av 5 toasters!

allsång med emma



Jojo - Too little too late, galnes.

23:27



Gammal, läcker bild, som togs på Avslutningsmiddagen med klassen. Miss thoose days!

Nu: Glo på någon bra film. Imorgon är det jag och emmaplutten!

Typiskt mig..

 


-

jag säger bara: FUCKING SNÖ

SIS



Jag saknar och älskar dig.

There's nothing i can't be

Godmorgon sunshines, klockan är 08:45, jag är trött och fryser hyffsat bra alltså. Men jag får väl dra mig till skolan där mina godingar väntar! Puss

 

CLICK HERE (Train - Hey, soul sister)


1 night to be confused, 1 night to speed the truth



Själv tycker jag att det är förlåtligt att se ut som jag gör när jag fick gå (jag vet inte hur långt) i mörkret, alldeles själv. Goes. Frugan och jag iallafall!<3




All the right moves, and all the right places

Har gjort iordning mig lite, dratt på mig något feint och ska strax åka iväg! Ni får ha en trevlig lördag! Kram, kram, kram!


Wishes




Hur snyggt? klockan kostar 479 kr, ringen kostar 249 på rean, Modekungen.se. Blir nästintill deprimerad, fattiga jävel.


I can't hear a thing



Trött, trött, trött. Får se om jag gör något nyttigt ikväll. Ska iallafall inte vara hemma.

21:39

bloglovin



Tänkte nu, när ni är som flest, lägga ut denna så ni kan bevaka min blogg. Vore la mysigt?

L O V E








Jag gillar la bilder elle

I don't need a pair of shoes, baby if i got you



Förut: Gick runt med en sträckning i knät (eller något sånt, har inte klurat ut vad det är än), fick 25 poäng på provet (20 var G, puh), ätit kladdkaka. Nu: Sitter la och gör ingenting, med ett stökigt rum. Sen: Troligtvis tjejkväll hos Sarah vilket kan bli najs!

CLICK HERE


make love to something innocent

Lyckades försova mig ett par timmar, men halv 11 åker jag till skolan och rockar. Prov, branch- och produktkunskap. Kommer väl gå "sådär", övade lite igår, men tror inte att det räcker. Ikväll blir det fredagsmys med datorn, kanoners!

21:55

Emma skrev nyss att hon ska ta nya tag och sluta deppa över skitsaker. Visst kan jag skriva samma sak, men det lär aldrig hända. Om jag sitter hemma en hel eftermiddag själv tänker jag alldeles för mycket för mitt eget bästa, och mer än så behöver jag inte säga.

When it gets tough, fight some more




Har haft en lång, tråkig skoldag. Dansen var inställd så slapp den iallafall. Nu ska jag la städa rummet och plugga lite (never going to happend), sen väntar en 3 rättersmiddag med Joel, bäst för honom att det blir av!

fucked up shit

Håll i er, för här kommer en video som egentligen inte borde visas. Men vi bjuder på den, eller hur emmsan?




Ellen Merlander sitter ner och kissar


miss the old, good times


Lady GaGa ft. Beyoncé - Telephone


Tävling



Jag är med och tävlar om en utav dessa klockor, klicka HÄR!

Donkeyboy - Sometimes




Some kind of freaks

Sitter och lyssnar på P&L spellista och taggar som sjutton! Har varit ute med hunden och gjort fransk manikyr, skönt gött. Nu har jag lust att göra en såndär kryssa-i-lista på vad jag har att göra. Men eftersom att jag helst inte vill göra de sakerna skippar jag det. Men städa lite måste jag iallafall göra.

Beställd





Let me out of this cage



Det har varit en jävligt seg söndag, men vi är lediga imorgon. Skönt! Nu hade jag tänkt kolla på Precious och sedan käka något. Hörs kanske senare, puss på er.

15:55



Dethär är alltså vad vi håller på med på våra raster, hahah. obsarvera att vi försöker låta som bilar när de åker förbi, hehe.

mongos



Kom igång mer efter denna videon må jag säga.


Forget about me, and you

Tror inte att det blir något festande för min del i helgen. Troligtvis ikväll, men jag får se vad jag orkar med och hur jag känner lite senare. Strax åker jag in till Falköping för att ha min sista (egentligen nästsista, ska vara där imorgon också) praktik! Har faktiskt lärt mig riktigt mycket på bara 2 veckor, och det har varit roligt att prova på något jag aldrig gjort förut!


GRATTIS!!



18 år idag, grattis älskling!! <3

My sister's keeper



Helt värd att se, en så jäkligt fin och sorglig film!

11:50


I remember every word that you said, it all just keep running around in my head.


This is my life, my friend


<3


Stop wasting my time/18:26

Skulle inte sitta fel? Ett par sneakers eller vita converse på det, prima.


Eenie Meenie

Jobbade 9-1 idag, efter det tog jag en fika med Sara, mys:) Imorgon och resten av veckan är det tillbaka till 2-9, superkuul! Men jag överlever nog.



Sean Kingston ft. Justin Bieber - Eenie Meenie

23:05



Jag och Edona, igen. Haha!

Turn the lights off

Helgen har varit helt okej, softade rätt hårt i fredags och i lördags åkte jag in till Maria S, vi kollade på film och hade det bra! Idag åkte jag med bussen kl 11, jobbade, red med Sara (Vilket var helt underbart) och nu på kvällen gick jag till Jossä för att kolla på Hip Hip Hora med henne och Linda! Mysig helg dvs. Nästa helg hoppas jag dock på mer party, är riktigt sugen!

Nu: Kolla film sen nana!

Go

Gillar du spenat? (<- en länk eller liknande)


Get into my heart

Drar la till stan och är med Maria, så får vi se om det blir fest eller inte!

Jag har tråkigt



Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love


I väntan på bättre tider



Jag saknar ganska mycket nu. Men mest saknar jag nog orken till att gå upp ur sängen och tvätta bort sminket, så jag låter det vara. Godnatt!

Friday i'm in love



Nu: Sätta i andra linsen.
Sen: Luncha med Sara, jobba.
Ikväll: Vettefan.


now i can see right throught your games

Då var det Torsdag, imorgon Fredag, äntligen. Ser fram emot helgen som aldrig förr. Herrejesus, men idag blir det nya tag och jag ska försöka anstränga mig mer på APUn. Hare gött!

baby i don't feel around

Är trött, har huvudvärk och ont i ryggen. Detta bådar inte gott. Men trots det måste jag dra mig in till stan med halv 1 bussen. Då drar jag dock till Lilla blå och träffar Linda först, kommer säkert käka något också. Men ja, ni får la ha det så trevligt där hemma när jag befinner mig på Mingus och.. jobbar. Don't wait up.

22:40



Jesus vad töntiga vi är, men destu roligare har vi. Haha <3

you're not lost, you're here


Min fina emma och jag!<3

Första dagen på praktiken idag, gick väl bättre efter ett tag då man kommit in mer i det hela. Till en början stod man väl mest där. Blir nog bättre om någon dag! Nu är jag helt jävla utmattad, ska kolla film eller något. Puss!

12:34



hahaha <3

I can't go any further than this

Är nog klar nu, har gjort iordning mig, så jag är ready to go. Här får ni något gött att lysna på!



Meet me halfway - Black eyed peas


blackmagic



Halloj, nu har jag dragit på mig alla kläderna och ska strax börja göra iordning mig lite till. Efter det åker jag in till stan för att träffa Amanda, kanske Linda och Sara också om jag har tur! Om ni inte hörde vad jag sa förut (minns inte äns om jag nämnde det?) så var jag ledig från APUn idag, imorgon börjar jag 3 och de resterande veckorna 2. Rätt gött ändå? Hörs senare!

We are the world


12:18



Haha, gud vad dålig jag var på dethär. Ljudet var jäkligt dåligt också, men vem bryr sig.

RSS 2.0