Who's that chick

Har hängt med Lina hela dagen, har precis kollat klart på "The Hole" och nu ska vi kika på "I rymden finns inga känslor". Ha det fint!

22:48

Direkt efter att jag hoppade av bussen i Åsarp begav jag, mamma och min syster oss emot Gällstad för att kolla på jacka till mig (!!), istället blev jag ett bodybutter och ett par jeans rikare.

Now there's gravel in our voices

Har tänt massa ljus som luktar pepparkakor. Senare väntar Ensam mamma söker och en skål med chips. Fint det.

Ugnsrostade grönsaker med tsatsiki, för 1 person

1 liten morot
1 liten paprika
½ zucchini
½ rödlök¨
2 msk olivolja
1 tsk smulad basilika eller timjan
Lite salt och peppar

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skär moroten i tunna stavar. Dela zucchini och paprika i ganska stora bitar. Skala och dela löken i klyftor. Lägg grönsakerna i en ugnsfast form och häll över olja och kryddor. Rosta grönsakerna i ugnen i ca 15 minuter, tills de har fått lite färg.

Tsatsiki

1/4 gurka, grovt riven
en nypa salt
½ dl matlagningsyoghurt
1 liten vitlöksklyfta, pressad
Lite svartpeppar

Till detta hade vi ris och vi stekte även kykling och la bland grönsakerna.

Känner hur det bränner ifrån tårna upp till hjärnan

Det är Söndag och första advent, har ingenting att göra och det är otroligt skönt. Hörde dock rykten om en kakbuffé här i Åsarp. Får se om jag går dit eller om jag stannar hemma. Ska hoppa in i duschen nu sen ska ni få ett recept på asgo mat. Heejråå!

Lindex

Lindex's vår/sommarkollektion, här har ni två favoriter. Bilder tagna utav Vanillascented.

On the first page of our story

Om några få minuter beger jag mig för att jobba i 2 timmar. Ikväll ska jag stanna hemma igen. Men det är riktigt skönt att ta en såkallad vit helg. Har varken pengar eller ork till att gå ut och härja i den stora staden. Hejhej.

Världens bästa vän

"Egentligen har vi väl känt varandra sedan dagis. Eller ja, känt och känt, hur bra känner man någon som man inte kan hålla en konversation med? Ja. Men vi gick på samma dagis och lekte väl lite på fritids när vi blev några år äldre. Vi var dedär som blev bästisar på fritids men sedan då vi var i skolan så hälsade vi inte för jag var nog inte riktigt cool nog för henne och jag var också lite feg för att hälsa inför hennes kompisar ifall hon inte skulle hälsa tillbaka. 

2007 blev vi vänner. Vänner-vänner. Vi delade en sak mer än något - våran extrema stil. Dendär åldern då man experimenterar till höger och vänster, då kläderna var söndriga och sminket var överdrivet och håret var söndertuperat med alla olika sorters färger i. Vi blev som närmast under våran emo-period, som den så fint kallas. Men tur var väl det. 
Dock bråkade vi en del osv och sedan efter några år slutade vi prata med varandra totalt. Allt blev bara fel helt enkelt. Sedan i ett dimmigt ögonblick på en fest förra hösten (jag kan inte fatta att det är såpass nyligen egentligen) så pratade vi. Efter det tog vi en fika. Sen snacka vi lite på msn. Vi träffades. Oftare. Hipp som happ spenderade vi praktiskt taget varenda dag med varandra och åh jag kan inte förklara hur bra vi funkar ihop. Hon tar fram den galnaste sida av mig möjlig och det finns ingen jag kan vara med som jag känner mig så mig själv med, än med henne. Vi kan verkligen göra allt ihop. Skratta, gråta, dansa, äckla oss, tönta oss, vara sura, dryga, ja allt som. Vi vet att det är okej liksom.  En sån där person man kan vara dryg emot för man vet att det är okej för man vet att den andra förstår och kan vara likadan. Vi är sådana som kan tjaffsa med varandra men vi behöver inte säga förlåt till varandra för vi vet hur den andre tänker, men vi säger förlåt ändå för vi vet att det betyder mycket. Vi förstår oss på varandra så bra. När små ord som egentligen på pappret kanske inte har så stor betydelse men ifrån hennes läppar kan de förändra hela min dag. 

Sofia. Om jag skulle utmärka någon jag känner som min själsfrände vore det hon. Min andra halva. Den där som förstår mig och känner mig lite mer än alla andra och som vad-som-än-händer kommer vara den första jag vill berätta saker för när det händer något och den som jag vill prata med när jag är ledsen eller helt enkelt behöver någon. Sofia, en sån där vän som man drömmer om att få och som jag har lyckan att ha. Jag säger det inte till henne nog, (och hur skulle jag någonsin kunna?) men fyfan vad fantastisk jag tycker att hon är."

Är inte hon världens mest älskvärda människa?

Say what you need to say

Bild tagen utav Jill. SNYGGT!

Ikväll befinner jag och Jennie oss i köket för att laga mat (läs: nyttig). Sedan ska vi väl sätta på en och en annan film och ha det mys. Hoy!

Kuvertväskan


Line & Jo

Bilden tagen från Caroline. Hur snyggt? Köp här!

I'm going backwards through time at the speed of light

Ska försöka röja lite på rummet nu, sedan ska jag läsa veckorevyn och softa. Fy-fan vad händelsefullt och intressant mitt liv är!!

Cheers to the freaking weekend

Det är svinkallt ute, och jag går fortfarande i min skinnjacka och ett par vantar. Fattiga jävel. Så nu sitter jag och letar efter en jacka jag kan köpa billigt utav någon via internet. Går bajs. Men nu glider jag vidare emot TVn för att kolla lite.. TV. Hoy!

Modeflickan

Läser Modeflickan och ska strax nana. Klicka på bilden för att läsa!

Indestructible

Blev inget paparty för mig igår, och det enda positiva med det är väl att jag inte är bakis nu. Bussen till praktiken går om ca 1 h så ska försöka hinna att gå ut med hunden innan dess. Tiderna idag är alltså 12-20. Hejdå alla bajskorvar.

Robyn - Indestructible, Listen to this lo.

11:48

Bra kväll igår och lär troligtvis bli en sketago kväll ikväll! Taggelitaggtaggtagga.

Skor

3 skor jag mer än gärna skulle ägt. Speciellt de på bilden i mitten.

(Changed planes, åker till oden cup ikväll för att hänga med Julia. Det suger verkligen att vara hemma.)

Jag rimmar på från undergroundnivå

pic

På oden cup luktade jag och Linda Sprit, cigarett och parfym, inte en go kombo må jag säga. Idag ska jag bara ligga hemma och få Mamma eller Pappa till att laga lasagne som jag kan njuta av och kolla på Så mycket bättre. Imorgon blir det partiiiiii.

I'll be in the sky

KLIIICKA

17:45

Det är äckligt jävla cp kallt i hela husen och om 15 minuter ska jag åka och ha min näst sista ridlektion. Mår bajs.

16:54

Med 2 glassar i handen beger jag mig emot TVn och där kommer jag troligtvis spendera hela kvällen också. Ha det bra!

All my loving


Här har ni en väldigt nära vän vid namn Julia. Tycker om dig så himla mycket!

Stay with me

vanillascented

Sitter i ett videosamtal med Linda och sjunger till Thomas Dileva, fett. Dagarna på Coop flyter på men är alltid lika utmattad när jag kommer hem. Så resten av dagarna mår jag och tar det lugnt hela tiden. Ha det gött!
Lyssna på: You me at six - Stay with me (Acoustic)

Du är bäst nu, men du var bättre förr

pic Frida

Jag är helt utmattad men tänkte ta och städa rummet, sedan ta en dusch och kolla på en film innan sova! Hellugnt med andra ord. Hoy!

22:41

Nu ska jag lägga mig och sova hos mig älskling!

Let's get wasted, that's all we ever do

Läser veckorevyn och lyssnar på musik. Ikväll ska jag vara med Linafina, får se vad vi hittar på!

We want to do things we'll regret the next day



Mys hos Maggan med henne och Emma ikväll, blir nog fint!

Halsband x2

2 nya halsband, från Nelly och H&M

I'm still alive but I'm barely breathing

Fashionsquad

Nu: Läsa bloggar innan en tråkig jävla kall ridning.

Cooling goes lesbo


Jag hatar alla som äger denna tröjan:

Fyndigt by Frida

19:30

Orkar knappt med någonting efter praktiken, åkte hem och träffade en glad Edona på bussen som följde med mig hem. Vi köpte godis så som vi brukar och kollade på tv. Nu ska jag inte göra så mycket mer, kolla på paradise hotel nu och sedan Bonde söker fru. Puss puss puss.

Glida runt, hänga runt, låna pengar

Basutbudet feat. Rebecca & Fiona - Låna Pengar by Pope Records

Lyssna för guds skull!

H&M

Bilder på H&M's nya kollektion som sägs komma 5/5-2011, bilder tagna utav http://buytheway.se/

Våra brister gör oss till människor


We used to be the Luminary ones

En äckligt snygg bustier du kan köpa här!

Dagarna på Coop extra fortsätter, och det har än sålänge gått relativt snabbt. Idag har jag och Jennie varit ute och gått ute i snöovädret, gick i jättehög snö så antar att jag borde stretcha lite på vaderna så jag slipper att riskera kramp. Nu ska jag sätta mig vid tvn med glass och kolla på paradise om cirkus 30 minuter! Life is GOOD.

Jag älskar livet jag aldrig fick


Trött som aldrig förr la jag mig på golvet hos morris när jag kommer hem. Och för att få mig att bli arg är det enda man behöver göra att komma ner och väcka mig. Så-jävla-frustrerande. Kan inte somna om, och tvivlar på om det är värt heller. Paradise Hotell, Rebecca & Fiona och sova kommer min kväll att bestå av. Puss!

Praktik

Lovet är slut och nu sätts praktiken på Coop igång. Just nu är jag grymt opeppad och vill sjunka igenom jorden och dö eftersom jag är så äckligt trött, men jag får hoppas att Linda kan få mig att piggna till lite. Wish me luck, hoy!

Daniel Adams-Ray

Daniel Adams-Rays nya album är grymt, lyssna på det här och njut speciellt till Gryningspyromanen!

19:18

Gårdagen var jättebra, men är jäkligt trött nu så ska sova ganska tidigt ikväll. Just nu ligger jag och kollar på Rebecca & Fionas program, se första avsnittet här! Snart dusch och sedan Ensam mamma söker. Puss!

ÖL!



Öl med Maggan, Lina och Emma och det känns som att denna kvällen kommer bli riktigt BRA!

I don't love you

Sitter och lyssnar på My chemical romance (nostalgi till allra högsta grad) och sitter och klurar på vad jag vill hitta på ikväll. Antingen att vara hemma, äta glass och popcorn eller öla med tjejer. Får se vad vi gör!
Lyssna på denhär

20:33

Hemkommen från Göteborg, blev ett silvrigt linne och ett guldigt halsband rikare. Nu är Emma hemma hos mig för att kolla film och tjocka oss, hoy!

Fredag

Okej, stanna aldrig uppe själv för att kolla på en skräckfilm, jag har knappt fått någon sömn inatt så det gynnade inte mig alls. Nu ska jag gå upp och halv 11 åker jag till stan för att sedan bege mig mot Göteborg med Amanda, he-he. Hoy!

Movienight

pic: vardagsbrus

Glass, godis, cola och en bra skräckis. Att jag har tänt en massa doftljus i mitt rum gör ju saken inte sämre. Dock är jag själv ikväll, fuck you Carolina..

17:38

Har varit off hela dagen, liksom alla andra dagar på lovet. Men tog tummen ur röven och har precis kommit hem från en långpromenad med Jennie och Lovisa. The Hills-maratonet fortsätter och snart jag bege mig mot affären för att köpa godis och diverse onyttigheter som jag ska äta senare ikväll med Carolina. Puss!

bags

Har gått en långpromenad med Jennie och kollat The hills hela dagen. Ingen modevisning för varken Sofia eller Lina, tråkigt men det kommer säkert fler tillfällen! Nu ska jag fortsätta med mitt The hills-maraton och sedan sova!

Onsdag

Vaknade för ca 30 minuter och ligger och kollar på The Hills nu. Ikväll ska jag och Lina på modevisning, vi får se hur det blir!

You're a ladder to the sun

3 fina tatueringar som bärs utav Agnes.

Har ätit godis och kollat på Pirahna, njutit lite utav mitt nya rum som är 5x så mycket finare än vad det var innan. Nu sitter jag och lyssnar på banden som kommer till Peace & Love nästa år, ser mycket lovande ut med b.la Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray och Maskinen, kommer bli hur bra som helst (Det märks nog inte men är faktiskt så exalterad så jag får kramp i ansiktet utav att jag ler så mycket)!

19:02

Nu är rummet klart, och ska vara med Carolina nu, ska kika film och mysa! Hoy!

Måla

knighttcat
Morfar har kommit ut hit för att hjälpa mig att måla rummet, så nu har vi precis flyttat alla grejer och ska strax måla, känns så jäkla goottt!

We..


15:40

Hostan har inte lagt sig, men tänkte trots det åka till Skövde för att se Saw 3D, tror dock inte att det blir något. Så tar lite glass och sätter på en skräckfilm här hemma istället. Hörs senare, peace!

RSS 2.0