För att jag kanHar kurat in mig i täcket och är nästintill död. Studiedagen som håller hus imorgon kommer i rätt tid, och satan vad gött den ska sitta. Ska ladda hem några filmer och sedan ligga uppe så länge jag orkar. Peace.

Regn är bäst


And it's breaking my heart in twoNu är jag hemkommen från en snabb tripp till Skövde med en galen Ellen (Skojar verkligen inte när jag säger att hon är galen). Tänkte kolla efter skor men hittade inget utav någonting så kom hem tomhänt. I övrigt har det varit en helt okej dag, 3 lektioner, resten hål. Duger i krig om man säger så. Hoy!

Där är leder som vi gått och där är jag som kommit bort

Har haft en himla bra helg. Variationen av fredagsmys och fest är aldrig fel. Julia följde alltså med mig hem i fredags. Hyrde två filmer och köpte onyttigheter för ca 100 kronor. Igår blev det impulsiv fest, men ack så kul det var. En fullpackad partybuss med en himla massa goa folk. Lovade migsjälv att jag skulle ha en vit helg, men jag är omöjlig och vem är förvånad? Inte jag iallafall. Idag har jag ätit på donken med Lina och Sanna, haft lite kalas för mamma min som förövrigt fyllde 43 år i fredags, grattis!


Vad skulle jag göra utan dig?Ps. I love you

River flows in you

brooklyn-bathroom001
brooklyn-bathroom002x

Happiest DJ on earthGodmorgon (Varför är jag uppe klockan 10 på en söndag?)

19:56

Mår fortfarande inte på topp. Men har tagit det lugnt idag, lite för lugnt kanske. Var dock ute på en promenad med Jennie förut, solen har visat sig så man får väll passa på. Whats next? Jag tänkte kolla klart på en film jag påbörjat, sen kommer jag väll sätta på en till antar jag. Åh så roligt bloggare jag är. Take care people.

DÅLIGT

Allt jag säger är att dagar som dessa borde inte existera. Jag behöver rehabilitering. Jag behöver ett ångbad och massage. Jag behöver nyttig mat. Och jag behöver verkligen inte träningsvärk i hela kroppen och disiga ögon. Nu ska jag kolla på film och dricka vatten, puss.


nej jag kan inte dansa, det ser bara psykopatiskt ut

Idag är det fredag och nu skulle jag vilja att alla lyssnar på denhär låten som är så jävla dålig så att den blir bra. Idag är det första ållefestare och festa ska jag, med ett par fina tjejer. Tror att denna kvällen kommer bli hur bra som helst!

Modekungen.se


Klackskor - Bizarre
Klackskor - Bizarre

849 riksdaler för dessa finingarna. Början fan gråta.

Ayia Napa 2011


21:43


En bild sen after skin!

Är grymt oaktiv, men har inget vettigt att säga eftersom mitt liv består endast av att gå i skolan och sova, iprincip. Men idag har jag gjort något outstanding. Jag och min syster tog bilen och begav oss till Skövde för att kolla på filmen I rymden finns inga känslor. En grymt bra film! Nu ska jag sätta på ett avsnitt Glee sedan troligtvis sova:) Kramis


We don't waste no precious timeÄntligen fredag, och ikväll ska jag vara hemma och mysa. Baka en pizza med familjen och nu har jag äntligen hittat en fungerande torrent till S1 av Glee. Mer än så kommer min fredag inte se ut. Vad ska ni göra ikväll?

Vagabond4 skönheter.


All good thing gotta come to an end

Lång skoldag som slutade med en Samhälls-lektion (hatar samhäll). Nu är jag hemma hos Emma och ska strax göra iordning mig lite innan vi drar till Maggan som fyller 17 år idag, grattis goding! Harenajs!

19:05

Har inte varit en alltför jobbig dag, men ändå är jag supertrött. Har precis kollat klart på Shutter Island och ska nu fortsätta kolla på Mutants och Foreign Exchange tillsammans med min kopp cappuccino. Ha en bra kväll!

Robot

Ring - Robot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Snygg ring från Modekungen.se


OLSveriges snyggaste man.

I am a miseryVill börja med att tacka Mischa och alla fina tjejer på festen igår, hade jättetrevligt! Idag mår man dock inte lika bra. Kom hem runt halv 12 och har inte ens tänkt tanken på att göra något vettigt. Legat i sängen och läst 14 år till salu.

På måndag ska jag be om ledighetslapp och någon gång nästa vecka bokar jag och 4 fina tjejer troligtvis en resa till Ayia Napa som bär av i Maj. Kommer bli hur jävla bra som helst! Så nu börjar jag spara pengar och får troligtvis hoppa över enhel del festande denna hösten, men vad gör det om 100 år?


Jag hoppar och trampar på ditt hjärtaÅkte till Emma igår, då vi var hos fina Nellie och kollade på fula videoklipp på youtube. Sedan skulle jag och Emma kollar på Shutter Island, men mina ögonlock blev allt för tunga så somnade redan i början av filmen. Nu är jag hemma igen för att ta en dusch och fräscha till mig lite för att senare åka in till den stora staden igen där jag får se vart kvällen leder mig. Ska i vilket fall umgås med fina folk. Puss


-

Jag är så jävla trött på att jag ska ha det så svårt i skolan. Jag har ingen hobby, ingen dröm och ingen tur i spel eller kärlek. På min fritid sitter jag vid datorn, ingenting annat. Förutom om jag inte är i skolan dvs och slår på mina kompisar som jag tycker är så himla kul. Dessutom har jag inte gått en enda dag utan att jag har ont någonstanns. Bara jag?

Erase meYou just gotta love this song.

RSS 2.0