Finns det en så finns det flera

Beger mig snart in till stan för att äta middag med mormor och morfar för att fira att de har varit gifta i 50 år, efter det laddar jag inför inflyttningsfest hos Frida och jag har på känn att det kommer bli en kanonlördag, hade!

det enda jag vill är att ha det fett

via frida stenlund

I want to twist the structure of my average day


Polyvore


vi har bomber och vi har granater

Idag blev jag ett par jeans (som jag tänkte kapa), två brillor, ett par sandaler och ett body butter rikare. Jag och Sara kände för att vara lite spontana så varför inte dra till Lager 157? Nöjd!

2011.04.23

Ikväll ska jag ta igen alla de helger jag har missat, tror att det kan bli en fin kväll!

tråkig onsdag


2011.04.19

Har inget vettigt att säga förutom att jag har drömt riktigt konstigt inatt, så tänkte sätta mig på balkongen för
att analysera, hejdo!

You sang me Spanish lullabies

Humöret har vänt totalt och jag mår superbra! Idag har jag varit ute och gått, ätit glass i solen tillsammans med mamma, gymmat och solat solarium. Snart kommer Carolina hit för att kolla på BB och en film med mig. Men först ska detta svettiga äcklet hoppa in i duschen! Peace.

2011.04.17

knight cat och Carolines

2011.04.16

Idag är en dålig dag. Jag har inte fått någonting gjort och det finns ingenting att se fram emot. Plånboken ekar fortfarande och det suger. Jag vill ha grillkväll och dricka öl och inte gå och lägga mig förrän solen  har gått upp. Men istället får jag ligga hemma och kolla på film, livet äger!


17 år

Carolina kom över en stund igår, vi åt chips och kollade på BB. Kunde knappast bli bättre än så.

you got your head among the clouds

Ikväll ska jag vara hemma och trycka i mig lite allt möjligt gott. Big Brother och kanske någon lipfilm ska jag kolla på också. Är äckligt festsugen men plånboken ekar så ser inte särkillt ljust ut för mig..

cheap monday aw 2011

Carolines Mode

jag har mitt huvud över ytan jag kan andas lugnt


Snart är det lov och det känns som att det skulle inte kunna komma lägligare än nu, kommer bli äckligt skönt! (The kooks - She moves in her own way, Norlie & KKV - Pressad av tidSnoop dogg, David Guetta - Sweat)

2011.04.13

Ett pass på atlantica står på tur. Även idag säger min kropp mig pga träningsverk i benen, äckligt trött är jag också. Men jag pallrar mig iväg ändå, jag lär ju rocka i sommar med mina feta muskler. Hoy!

party rock anthem

ph1 mina panties, ph1 och 2 google. Satte på några nitar från ett gammalt armband på mina shorts, snålt med nitar dock. Någon som vet vart man kan köpa mer?

Paper dreams, honey

Idag har jag varit ute väldigt mycket, känns sjukt skönt att solen är framme! Cyklade en bra bit med Carolina och har precis mekat ihop ett nytt halsband, ganska coolt om du frågar mig.

2011.04.11

love aesthtics.

drinking old cheap bottles of wine

Gårdagen blev riktigt bra, ett tack till Maria! Kvällen hade mycket att erbjuda, och jag hade det jäkligt bra. Idag är jag arg för att min tandställning har skavt upp min mun och för att jag inte har pengar så jag kan ha det såhär bra varje helg. Nu känns det som att det är läge för en tupplur, hade!

put a dick in their mouth, I guess it's "fuck what they say"


Jag hade en riktigt tråkig fredag, låg hemma och ruttnade, men ikväll är det tjejkväll/födelsedagsfest hos Maria, kommer nog bli riktigt fint!

2011.04.08

Trött som fan. Livet äger.

Infect me with your lovePitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give me everything
Far East Movement, Snoop Dogg - If I was you (OMG)
Oskar Linnros, Robyn - Dancing on my own Från och med du
Katy Perry (feat. Kaney West) - E.T

We sure are cute for two ugly people

ot en 
imfancy. Snart blir det en springtur med Carolina trots att min kropp skriker nej sen gårdagens träning. Ett stort engelskaprov väntar imorgon, så jag får nog spendera min kväll framför böckerna, igen.

The fighting rages on and on

Träningen är över och nu övergår jag till modet: plugga, fan vad KUL!

Leave my body glowing

Sitter och pluggar lite engelska-gloser, men är trots det ganska nöjd med livet just nu. Har cyklat en redig bit med Carolina idag, och imorgon åker jag till Falköping för att göra ett core-pass och gymma med Julia. Resten av min Tisdag kommer troligtvis bestå utav mat och plugg. Hade! (Katy Perry - E.T.Ison & Fille - Galen)

I'll dance on the street instead

Har precis laddat mp3n och tänkte alldeles strax bege mig ut för en springtur i regnet. På bild ser ni mitt sällskap igår, Sture.

sky's the limit

Hade en jättebra fredag med min bästa vän Emma och en bunt pojkar. Denna kväll kommer jag spendera i sängen med några bra filmer, ganska skönt ändå.

RSS 2.0