destination Borlänge

Imorgon bär det av, bilen brummar iväg redan vid 9 och sedan kommer jag sitta och dricka öl oavbrutet i en hel vecka, lyssna på massvis av bra musik också givetvis! Ha det kalas ni som är hemma, ska sjänka er en tanke när jag hinner. PUSS!!

wasn't life supposed to be more than this?

Igår ekade Falköping utav tomhet och vi fyra var hemma redan vid 11. Men vad gör det, en skräckis, annanas och bra sällskap sitter aldrig fel!

fuck celebrations

3 dagar kvar, taggad till 1000!!

Läs vad en vis vän till mig sa angående midsommar: "Förra midsommar var jag och Sofia fast i Falköping medan alla andra åkte iväg och firande sjudundrandes i smögen/kungshamn/whatever. P&L var ju veckan efter och pengar växer ju inte på träd direkt för två flickor som lever på studiebidrag. Vi struntade i det. Dock bestämde vi oss för att "nästa år måste vi fan åka någonstans". Planerna har smidits och åkt fram och tillbaka men nu sitter vi här igen ändå. Fast i Falköping. Men det bästa av det ska vi fan göra. Som förra året har vi gaddat ihop oss med några andra strandade flickor och det blir tjejkväll hemma hos en tjej vid namn Amanda där vi förhoppningsvis ska riva ner huset till grunden och imorgon förväntas jag inte komma ihåg någonting av kvällen som komma skall.

Nja. Kanske inte. Men vi ska bannemig ha det roligt och det blir ju liksom vad man gör det till. Ha det så kul alla resenärer och må regngudarna avsky er."

när vi låtsas på riktigt

Jag har haft övernattning med Emma då vi gjorde vårat egna spelschema inför p&l (4 dagar kvar nu!!!!), kollade på film och allt detdäringa. Idag ska jag lyssna på massa p&l-musik, städa mitt rum och komma fram till vad jag ska göra på imorgon. Innan jag lämnar er för idag måste ni lyssna på denna och denna låten, feeta.

ingen mer adabrakadabra

Köpte denna byxdressen förra veckan men är fortfarande tveksam om vad jag tycker om den. Vad säger ni, är den eller är den inte en keeper?

true colors

Har än så länge haft mitt livs tråkigaste sommarlov. Vädret har och är fortfarande förjävligt vilket har resulterat att jag bara har suttit inne på mitt rum i min ensamhet. Jättekul. Hejdå.

two pair of shoes


jag gråter bara i regnet


latest

Lite nya grejer, plånboken samt den blåa jackan emma har på sig i förra inlägget köpte jag förra veckan på second hand. Idag köpte jag tunikan och ett saltvattenspray som kommer slitas ordentligt!

last thursday night


polyvore

festival

detta fält måste fyllas i


I tordags var det fest och igår hade både jag och emma baksmällan från helvetet, bilder kommer senare!

det ordnar sig

Imorgon går jag ut på mitt sista sommarlov och idag är det exakt 12 dagar kvar tills jag åker till
Borlänge. Längtar!!

2011.06.15


you'll never be what is in your heart

Min favorit mår inte så bra, han har legat på sjukhuset i några dagar nu och idag ska vi åka och hälsa på honom. Blir nog en liten visit på A6 och IKEA. Hade!

sex on fire

Har kollat på studenter idag och varit hemma hos Jennie för att fira henne lite extra. Nu ska jag åka in
till Falköping sedan ska jag bli full, härlga tider!

långhelg


inspo

next: skins

2011.05.06

På soliga dagar som dessa är det rätt gött att bo i Åsarp med altan och pool. Den enda nackdelen är dock att jag börjar bli enstöring då jag inte socialiserar mig med människor överhuvud taget (förutom min familj och Carolina), men vad gör det. Jag har det gött jag.

anja konstantinova

En så stört vacker tjej!

bilder sen igår


forget about the pricetag

Hade en jättebra kväll igår, jättegod mat och jättebra tjejer! Nu är det fint väder ute och det känns faktiskt
som att det är dags att inviga poolen, som jag lääängtaaattt!! Hade!

acting so damn mysterious

Ikväll ska det grillas och drickas och pratas och mysas på min altan, en mysig torsdags-kväll om jag får säga det själv!

RSS 2.0