Don't feel like doing anything

De senaste helgerna har jag jobbat och dansat som tusan. Det tär verkligen på en när man aldrig får sova ut så jag är hur jävla lycklig som helst idag: STUDIEDAG. Har sovit i alldeles för många timmar men satan vad gött det har varit. Denna dagen ska jag spendera på mitt rum och städa. Äta för mycket och ligga i tvsoffan och jäsa. Låter ju hur gött som helst!

IKVÄLL EXPLODERAR VIShubadobaduUtgång ikväll med min fina vän Sara. Ett jäkla bra tag sedan nu! Får se vad som händer och sker, hörs!


Clean and DirtyUf-pryl, undrar du mer gå in på facebook (HÄÄR) och gillagilla!!!

23333333:40

Hejsan på dejsan. Idag har jag gjort följande: Öppnat ett paket från Cheap Monday med ett brett leende (De svarta skorna i inlägget under har kommit wiieiw!!) och bakat kak-klubbor som tog mig lite mer än 4 timmar att göra klart. Eller ja, jag gjorde 30/60 klubbor så är inte ens klar. #Fml

shoe-shopping


Klickade hem dessa godingar idag. Bara sådär!

viktig information

Det är halloween i helgen, och för en gångs skull är jag inte ute och festar. Ska jobba hela helgen och för tillfället spenderar jag mer än vad jag tjänar sååå.. Ja.. Hoy!

Ooh La


wohwooowoSedan vi hördes sist har jag blivit med en iphone 4s, min nya bebis. Har flötat och tjötat med min emmis. Jag har varit i Skövde med min favorit-julia och hittade en jädrigt frän väska. Hel-nöjd! NAJS!!

RSS 2.0