hemma bra men borta bästNu är jag hemma efter en galet bra vecka nere i Hultsfred. Musiken var kalas, människorna var kalas så jag mådde jävligt kalas. Dansa tills benen värker och sova på liggunderlag så man får ont i hela kroppen. Är helt slut så är glad över att vara hemma men jag vill redan tillbaks!! Tacka vet jag Ellen också för att hon är en så fruktansvärt go människa!

rookie


Rookiefestivalen över helgen tillsammans med en jävligt bra Ellen Merlander. Packlista: kläder (menas med alla kläder jag äger), underlägg, sovsäck, nalle och pencillin. Öl. Och ett hiskiligt bra humör såklart!!


Daniel Adams-ray

Ikväll dansar jag till denna läckerbiten, inte helt fel!!

Göteborg
Vi traskade runt i Göteborg i säkert mer än en timma innan vi hittade till vårat hotell. Väl framme och jättenöjda var vi, hotellet var verkligen över våra förväntningar. Det var jättefint och låg precis vid aveyn.

Åt sushi och jag tror faktikt att Göteborg stal våra pengar (Men man fyller bara 18 en gång). Efter maten gick vi tillbaks till hotellet för att förfesta och göra iordning oss lite, sen köpte vi ännu mer i baren. Senare mådde jag bara bra och glömde helt av kameran.
 


Hade en så jävla bra kväll, tack fina Julia!!

krossa alla fönster
aj aj aj

Fyfan. Om ni bara visste vilken bra helg jag har haft. Haha, shit. Och jag tackar gud för att jag har fått en sån himla fin bästa vän!!

found love in a hopeless placeNy skjorta med reptilmönster och en ny fin väska, känns inte helt jävla fel!!

Last summer

Sista kvällen som 17åring ikväll, känns jävligt pirrigt att fylla år!! Ikväll är det ållefestare och
imorgon åker jag och Julia till Göteborg och sover en natt på hotell, helt OK för mig. Det går bra nu!


That pussy done change


Sista helgen som sjuttonåring, och det kunde knappast blivit bättre. Vi har festat gärnet hos Lisa, igår dansade vi tills benen nästan gick av, drängarna uppträdde på Terrassen och det var pga notsalgi som det blev riktigt kul. Jag har skrattat mycket, både med andra och för mig själv. Men det är kul.

Movits! - Fel del av gården & Äppelknyckarjazz
Norlie & KVV - När jag går ner
Lloyd, Lil wayne osv - Dedication to my Ex (Miss that)

RSS 2.0