Circle of Life


sover en timma, vaken en timma

image description

God morgon! Igår hade vi fin besök i Falköping av Mohombi. Hade dock lite annat på skallen när han uppträdde så jag såg inte så mycket utav han. Var säkert jättebra! Idag vaknade jag efter bara ett par få timmars sömn och gick en liten promenad. För att jag var tvungen. Träffade Sara och fick reda på att jag hade misshandlat henne igår (det jag trodde var ett litet pet var i själva verket några box-slag). Najs. Mår lite sisådär idag.

Limegrönt


fattig oså


Löning idag och trots det är jag inte glad, har mycket skulder så de pengarna lär väll försvinna fort. Har varit flyförbannad idag när jag kollade på olika nätbutiker och bloggare med snygga (och dyra) kläder och det är ju inte så kul. Klickade i alla fall hem ett par sommar-klackar förut, lika bra att förbereda inför sommaren redan nu. Wii!! Och nu ska jag tydligen gymma, kämpar!

älskling


ååhå!!


jahaja

image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Lite såhär såg vår vistelse i Örebro ut! Har lite mer bilder men de vägrade att laddas upp så jaa..

Igår när jag kom hem flög jag in i duschen sen in till Lisa där vi var fyra roliga och för-för-festade lite. Sedan gick vi längst långa trattoarer och sen var vi på terrassen innan vi vandrade vidare till Dagnys, inget folk men det var kul ändå! Ikväll skulle jag varit ännu fullare men den planen gick i kras och det verkar som att jag sitter fast här i i fuckingcpÅsarp. (Är inte såhär glad nu, denna togs igår...........)

Packar oså

Tjena. Idag var jag på min livs sista samhällslektion, den känslan är ovärderlig, riktigt riktigt skönt. Jo jag har även solat solarium och handlat och grejat. Imorgon klockan 07.15 ska jag och resten av HP sitta på en buss destination Örebro. Där ska vi spendera tre dagar och lära oss jag-vet-inte-vad, ska även göra ett besök på badet. Så nu sitter jag och packar, har en förmåga att alltid packa med för mycket men hellre rik än fattig. Ha de!!


Grind upon it girl

Har haft en helt nykter helg nu, känns otroligt hemskt. Men i fredags var min fina Julia här, vi åt tills vi stupa, kolla på tv och gjorde ett besök på McDonalds! På lördagskvällen gjorde jag ett pass på jobbet och sen var denna helgen över. Jä. Vill ni att jag ska berätta mer?

 


Tre från i Tisdags


12.35Ååhoj! Igår var det 150 dagar kvar till studenten, vilket givetvis skulle firas! Så jävla kul, men idag var det skola och det är ju mindre kul. Jag kan somna när, var och hur som helst, och nu har vi lång håltimma så jag och Linda har bänkat oss framför projektorn och startat en skräckis. Hörs när jag har vaknat till liv igen, tills dess får ni ha det jävligt bra!

 

 


Pengar kan visst köpa lycka

Nu är mobilen igång och jag är hur nöjd som helst! Jumpsuiten ser ni på bilden, även den är jag görnöjd med! Skorna har ni ju redan sett men strunt samma hihihiiii


wiiiiie!!

¨

Hann knappt vakna innan jag sprang bort till affären för att sedan bära hem mina nya favoriter! En lila jumpsuit från nelly och en iphone 4s som jag väntat på i lite mer än 2 månader! Det känns som julafton all over igen och det är helt OK!

aj aj aj..


swagGod kväll. Fortfarande förkyld och har fortfarande problem med halsen men livet rullar på. Denna afton fick jag besök av de två fina damerna på bilden ovan, vi lagade lite mat, kollade på film och spånade planer på framtiden. Vuxenlivet börjar ju närma sig nu och jag har noll koll på vad jag vill göra. Prio nr. 1 är ju att i alla fall flytta till en egen lägenhet. Inte till Falköping, jag är redo för något lite större. Helst av allt vill jag ju flytta utomlands men det kanske kommer inom sin tid. Har ju trots allt all tid i världen på mig. Är bara så ohyggligt trött på denna omgivningen.

hejhejTjenare! Gårdagen var riktigt kul, på hemvägen kunde jag knappt prata men det var det absolut värt. Är själv hemma nu Torsdag till Söndag och imorses, när jag var bakfull och jävlig skulle jag gå till affären och köpa mig lite frukost. Vad jag då hade glömt är att det är röd dag idag, och här där jag bor innebär det att allt är stängt. Vad roligt tänkte jag och gjorde mig istället en jävla gourmet-frukost: Ett glas vatten och en bit julgodis. Det var ju jättekul. Nu känner jag mig ensam och rädd i detta stora hus, kollar på Mumiens återkomst och den är ju lite läskig. Ha en JÄVLA bra fredag nu.

Gimmie twice


Nu har jag råkat ut för en förkyldning, och det är ju precis min tur när lovet är i full gång. Men imorgon skiter jag faktiskt i om jag mår bättre för imorgon då ska jag dansa!! Wiii. Ohjaa The Concept - Gimmie twice

19.01

Nu är julveckan och nyår över, och jag har välkomnat 2012. Det ska bli kul att se vad det har att bjuda på!

RSS 2.0