20121126, efterlysesese

Hej på er! Saknar ett linne och en tröja. Hör av er om något av det ligger hemma och skräpar ner hos er! Skulle inte förvåna mig om dom finns i Rumänien eller något annat jävla land pga jag har så jävla bra koll på mina saker.

20121114


Hej igen! Vill bara tipsa er om lite musik. Om ni gillar musik som är lite annorlunda lär ni säkert tycka om detta. Tycker fan att dessa tio killar (eller hur många dom nu är vem vet) behöver lite mer kärlek. Ni kan ju börja med att titta på DENNA videon och när ni inser att "fan det här svänger ju katten!" kan ni ju klicka er vidare till deras spotify (HÄÄR).

20101106

 
Så JÄVLA snygg frisyr får lust som fan men skulle ångra mig om jag gjorde det så jag får försöka hålla i tyglarna.
 

20121101, ett nytt försök

Hallå igen alla singels och sökandes! Fick inga napp förra gången så jag antar att mina krav måste sänkas. Första är att du ska vara kille och vara jättekär i mig. Inte så svårt va? Sen sa jag ju att om du har en snygg klädstil får du vara nästan hur ful som helst. Jag gillar dålig humor och att sitta och diskutera helt onödiga saker. Du får gärna vara dum i huvudet så jag kan känna mig smart. Jag vill fortfarande inte träffa dina föräldrar. Och är du mytoman bör du söka hjälp och inte mig. Hör av dig om du har lust att leka lite nakenlekar. Hälsningar Sofia Lindman.

 


RSS 2.0