Vi är allt förutom normala
Har haft en hyffsat go dag, om man bortser från alla tråkiga lektionerna i skolan då. Drog hem, Ellen hänkade och det slutade med att vi satt med min cam och tog en drös med bilder. Runt halv 7 drog jag, Ellen och Edona in till Falköping för en go tacobuffé, haha (Finns nog inga goare människor än dem). Go dag var det alltså!

Tummen upp
Tummen upp. Livet är allt gött. God natt! (Rätt fina bilder ändå?)

1752I'm mad, really bad but don't tell my mum and dad.

still counting

Somsagt: vi är som vi är, när vi inte blev som vi skulle. (Men jag älskar er ändå)

call me a sugar
ansiktsmasker är köpta, en fika och lite plugg på nya k är inte heller helt fel. Så denna kvällen ska jag göra: duscha och borsta tänderna i duschen (typ som Björn gustavsson, då sparar jag massa tid), göra ansiktsmask och sen ska jag försöka gå och lägga mig i tid, vilket jag vet att jag inte kommer göra men det låter bra, haha.

Matteprov imorgon också, jippie.


eyecandy


I've got soul but I'm not a soldier

Gårdagen var, trots allt strul, sketabra! Borttappad påse, bajslåten (vi är som vi är, när vi inte blev som vi skulle), dansa som sjutton och ett antal terrasen-märken på kroppen.  Idag mår jag dock inte alls lika bra, skoskav, ostadiga ben och huvudvärk. Nu är det dags för lite advokado, melon och fruktsoppa till en bra film. Just the way I like it. Lateroo


and when I close my eyes it's you i see

ingen större skräll att man tar cambilder (varför inte liksom).

Har företagsekonomi prov imorgon, men hinner inte läsa något eftersom att om en halvtimma drar jag på ridning. Åt helvete med det då.

V.I.P with the guaranteesFörsöker mig på detdär med att rensa datorn på lite bilder och musik. Men soft (eller lat) som jag är tycker jag att jag lika gärna kan spara hela skiten. Men rätt roligt att hitta musik man lyssnade på för ca 1 år sedan (t.ex. Francisco - Dip out of the club) då man.. var som man var. Hur som haver ska jag strax göra engelska och lite senare kollar jag på gårdagens PH.

FirefliesOwl City - Fireflies

Två dagar kvar, två jäkligt långa dagar, sen är det helg och ållefestare. Och jag taggar!!
Lost in your eyes

Nu: Plugga som satan.


'cause you've brainwashed meSkolan är igång igen, och ja. Vad säger man om den? Det är rena helvetet. När helgerna kommer är det som rena julafton för min del. Igår kväll kruxade jag ihop en bild med lite smågrejer, säger bara mums. Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla på tv och äta äpplekaka. Lateroo

1730

Påbörjar helgen med Emma, film, mys och prat.

1821Donkey boy - Ambitions | The Weepies - Worlds spins madly on | Sean Kingston - Why you wanna go | Goo goo dolls - Iris

And the world spins madly on

Film, sova och prata gjorde jag idag med sällskap av jessica. Imorgon ska jag flöta och tjöta med jonna, och det lär bli najs ska jag säga er.


2303Godnatt!

fingers on the triggerHemsk dag, fruktansvärt jobbig och jag har varit trött, omedveten och ointresserad på lektionerna. Dock har jag skrattat åt allting. Gick en runda på stan efter skolan, och när jag sedan kom hem började jag klippa, klistra och skriva i ett teckningsblock, får väl se om det blir någonting av det.

Nu: dubbelavsnitt av PH och sedan ska jag försöka sova. Puss!


Why you wanna gotopshop | forever21

Imorgon är härligheten över och skolan börjar igen. Några positiva grejen som händer de kommande dagarna är: emma, jessica, jonna, ridning och sen är det helg igen! Nu ska jag försöka komma isäng, ska spela lite soduko (som jag förövrigt är grym på) först. Puss på er! 

you're rippin' up the dancefloor, honey

Bara en ledig dag kvar innan skolan börjar, och denna helgen har varit så otroligt tråkig så jag vill inte äns tala om det. Skulle åkt på myskväll hos Edona men typiskt nog hade jag ingen skjuss. Har redan poppat en skål popcorn men funderar på att lite senare göra lite till. Nu ska jag kika på Scary Movie!

Filmtips - The hangoverkan vara den bästa filmen jag någonsin sett.

i'm such a dreamerKlickade mig in på monki's hemsida, måste säga att jag älskar hur de har gjort deras lookbook. Men deras kläder är det ju heller inget fel på. Synd att jag är luspank. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på The hangover. God natt!


MY/LOVE/IS/A/REVOLVER

Känner att jag kanske borde införskaffa en kamera snart, är lite brist på bilder. Sitter i alla fall och ruttnar, inte särkillt ovanligt för att vara mig. Men visst kan det vara mysigt att sitta hemma med familjen, har dock gjort det iprincip hela lovet. Så nej, det orkar jag inte med längre. Let's dance är på tv och jag skrattar bara åt William (heter han äns så?) som liknar Ipren-gubben.

2139JAG SAKNAR DIG GODING

I know I'm playing with fire

Gårdagen spenderades med Carolina och som jag har saknat den människan. Ikväll blir det snowboards-åkning, igen, fast denna gången i Falköping. Får hoppas att jag inte träffar allt för många man känner eftersom att jag är verkligen usel på att åka, haha.


Face/down

Snowboards-åkning var det som gällde idag. Och det gällde även med ett par fina töser vid namn Sara och Emma. Var ju ett tag sedan jag åkte så det gick lite sådär, haha. När liftarna stängde sprang vi upp för backarna och åkte "pulka" ner på brädorna. SÅ JÄVLA KUL! Men ska ni prova det, se till att inte ha fötterna nere, det är inte så jävla kul.

Nu: Går hem till Carolina, blir nog lite film och mys.

-

sick of your behaviour, so watch me walk away.


LOVE
(och jag är välmedveten om hur mina tights ser ut..)


Bilder snodda utav världens bästa Emma.

Dagarna går långsamt och nu idag har jag inte gjort något alls. Så ikväll åker jag till Kinnarp för lite mys med mina tjejer Sara och Edona. Puss!

detta kallas för liv

1. Öppna paint
2. Blunda och måla en katt
3. Visa resultatetdancing in the moonlightFick en fin kväll med många skratt och mycket dans. Tack alla fina som gjorde kvällen! (Haha, visst ser min drink vidrig ut?)

-


RSS 2.0