PEACE AND LOVE

Det är allt jag har att säga. Vi hörs om en vecka!!

16:04






Har legat ute i ca 4 timmar, nu har jag tagit en dusch och har 20 minuter på mig att välja kläder på. Ikväll blir nog fint med några softa tjejer. Glad midsommar finisar!

poison chalice





Nu tänkte jag gå ut och bättre på brännan lite. Puss.

00:27





Sms.

swagga like us



This is new



Detta hittade jag på Lindex idag. 199 och 29,50 kr för dessa.

20:56



Idag stannade jag och Emma till i Maggans lägenhet för en kopp te. Är tråkigt avundsjuk på hennes lägenhet, så himla fin.

MISSNÖJD TJEJ


Boosta mitt bidrag kompisar



För er som vill slippa mig och Emma i 1 vecka går in HÄR och boostar mitt bidrag! HÄR VAR DET ALLTSÅ


Festival

Dessa grejer skulle jag vilja ha med mig när jag åker till Peace and Love.

boosta mitt bidrag

Samsung har en tävling där man ska lägga upp en bild på sin kärlek. Jag är med och tävlar med en bild på mig& Emma. Boosta gärna för att hjälpa mig. Puss på er finisar.

RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR RÖSTA HÄR


14:34



2 fina från Glitter.

Det har inte hänt alltför mycket de senaste timmarna. Har hunnit äta en bit bröllops-tårta och två muffins. Myst lite med Morris har jag gjort också. Nu ska jag göra iordning lite te sen sätta mig ute en liten stund. Ikväll blir det troligtvis myskväll med Emma.

 


fashion squad

o


my sunshine


8 dagar kvar baby

Nu ska jag kolla på en film som heter Pontypool, någon utav er som har sett den?


++












via ilovefirefox




something new




Mamma och Pappa har varit en sväng i Skövde och kom hem med denna till mig. Inte så dyr och bra, men de som vet hur min nuvarande mobil ser ut vet vilken förbättring denna är. Nytt nummer fick jag även, 0708661326 fast det byter jag ut till mitt gamla nummer när jag ringt upp de 200 kr som finns på det.

14:49



Idag ska jag lyssna på min och emmas P&L-lista, ska iallafall kunna några texter så jag inte gör bort mig helt. Sen ska jag fortsätta tanka Glee och kolla på det hela kvällen.

Låtsas som att det regnar



Det är Lördag, och jag sitter hemma i kära Åsarp. Har formaterat om datorn, så laddar hem lite olika grejer för att jag ska få en bra Lördagskväll. Har även börjat med lite ordning i mina dokument, och jag ska försöka hålla den riktningen.

Följ min blogg med bloglovin

No hard feelings





Dessa gick på 35 kr, vilket jag tycker är rätt grymt.

Second hand



Har haft 2 fina dyng hos Emma. Har gjort lite allt möjligt men idag blev det second hand-debut för mig. Denna koftan blev inhandlad, även en väska. Denna koftan är självklart given till Peace and love (som det förövrigt bara är 9 dagar kvar till).

14:56




Superfint väder och jag har legat ute sedan 12 ungefär. Nu ska jag ta en snabb dusch, lyssna på "We no speak americano", sedan åker jag in till Falköping för beachvolley och tältning med goa männikor. Puss på er finisar.

summerQ

Bikini eller baddräkt - bikini Hängmatta eller solstol - hängmatta är trökigt gött Brunt eller blont hår - solblekt Minishorts eller kjol - minishorts Linne eller T-shirt - En tee med upprullade armar Utsläppt hår eller uppsatt - utsläppt Brun eller vit - brun ftw Bada i saltvatten eller sötvatten - saltvatten Sommarfärg - mintgrönt, turkost, persika Liseberg eller grönalund - Grönalund var ett tag sedan nu! Sommarsöt eller sommarsnygg - sommarsöt Varmt eller svalt på sommaren - VARMT Soligt eller monligt - jag föredrar sol Hav eller sjö - hav! Vattenkrig eller vattenspridare - vattenkrig:] Cola eller fanta - en iskall cola Flipflopps eller ballerina - flipflopps, soft Båt eller husvagn - båt Sommar eller vinter - sommar Bada från strand eller brygga - strand! solbräna eller vita pojkar - solbrända Tälta eller sova inne - TÄLTA FTW!! dricka eller glass - glass!

20:28



Hade en fin stund med Emma och Erika uppe på berget tidigare idag. Nu ska jag ladda ner Glee och kolla på hela natten.

-



Knokk.se



Har ju en lila klockan som skulle passa perfekt till denna. 350:-, vad tycker ni?


Imperfection is beauty





sol baby sol

Hade en finfin dag igår med mina små gullfisar Emma och Jenny, idag har jag, Emma och Frida spelat kubb och haft det riktigt soft.

Nu: Sol


Return the favor



Har varit en hemmadag idag, och det har fanimig suttit fint! Grillning och mys med familjen ikväll!


Beach #2




















Haha, dålig kvalitét på vissa bilder men bry

Grattis på 18års dagen!



Grattis!!<3

Ålle beachparty #1

Hade det somsagt jättebra igår, förfesten höll hus hos Caroline, Lindas syster, där vi var några trevliga folk. På ålle spårade jag med min flytväst och musch och jag kanske var lite för galen?















Kommer mer bilder imorgon, för nu ska jag vara med ikisen och senare ska vi fira Josefine som fyller 18 idag!


fakkaa



Skorna är borta, kameran är ur funktion pga sand, jag har skavsår på fötterna, sand i håret, ont i huvudet och 100 ton sand som jag behöver få bortstädat idag. Och med detta tycker jag att vi rundar av med att säga att gårdagen var awesome.

16:55

SCHOOL'S OUT, PARTY!!

I'm the one who wants to be with you

"Jobbig dag", hade kenyadag i skolan, Elsa och Ellen följde med hem (åt onyttigheter, spelade kort), skolavslutning i kinnarp. Mer än så har inte hänt, och en uppdatering kände helt ovärt men ganska värt på samma gång.

Men imorgon är det våran tur att få sommarlov, och gissa vad som händer på kvällen?

<3


Du ska bara veta hur bra du är, vännen.

Look at the mess you've made



Har gjort klart en powerpoint som dock inte har skickats in, läst klart en fuckat dålig bok och skriver nu stöd ord till min lilla redovisning om den. Sen blir det marknadsföring som jag defenetivt kommer få IG i igen, LOVE LIFE!

Kommentera flitigt



1, 2 eller 3? Vilken är snyggast?

Take a dirty picture for me












Gårdagen i bilder, to be continued!

Partypics





















En kväll från förrförra helgen (tror jag?), fyllesvin är vi allihopa.

15:15

     - Riktigt go kväll igår
     - Jag lyckas aldrig med att "ta det lugnt"
     - Mår som jag förtjänar idag


Hey Witch doctor, give us the magic word!

Tjena godingar. Just nu håller jag hus hos min Emma Therkelsson, och ikväll kommer vi hålla hus lite här och var, gratta lite studenter och partaja lite, kommer nog ta det ganska lugnt (någon som blir förvånad om vi inte gör det?) men vi får se! Vi hörs Pusspuss!

Studenten 2010

- Vill börja med att gratta alla fina som tar studenten, och ett speciellt grattis till min syster Frida!
- Ser fram emot idag, studentfirande både inne i stan och här hemma i Åsarp, sedan blir det lite party ikväll!

New



Örhängen och blommiga leggins, najsbajs.


Damn, I want my baby back


Underbart väder idag! Har solat och även varit inne en runda i stan. Hade en lillpicknik med världens bästa tjejer vid namn Linda och Edona, helt galna tjejer!


+++



Har invigt poolen idag tillsammans med Ellen, och utan henne hade jag nog inte äns doppat fötterna. Men det har varit underbart väder idag, 44+ när jag senast kolla och jisses vad gött jag har haft det! Har även lyckats göra klart marknadsföringen x2 och dansuppgiften, vilket känns jävligt gött!

Peace&Love



Biljetten beställd, och här är en grymt ful taggbild jag gjorde i paint (visst är den helt okej ändå haha). HELVETE VAD GLAD JAG ÄR!!

And now I'm alone, no one to hold on

Har pluggat lite med Edona, men flummade väl mest, men vad gör det. Tänkte skriva in lite av Marknadsföringen nu, den ska ju vara inne imorgon och vill inte ha allt för mycket att göra imorgon på rasten. Har riktigt mycket de sista dagarna i skolan, ca 8 prov och kompleteringar jag ska göra, jag är så exalterad! Men ska iallafall försöka att baxxa ett G så blir jag nöjd.

Känner förresten att det är grymt kul med bara textinlägg, men orkar fan inte lägga in massa bilder + att jag knappt har några bilder att lägga ut haha. Men eftersom att jag har lovat bilder sen i Lördags så kommer de strax. Sorry buddies.

Vad sägs om mittbena?


RSS 2.0