FÖR VI SKA PÅ PEACE AND LOVE!!!


2011.05.28

Skön dag i Göteborg med Carolina, kom hem med mat i magen och en vitamin well i handen, alltid något..
Nu ska jag tända ljus och ha skins-marathon. Hade!

I build myself up and fly around in circles

Idag var somsagt jag, Emma och Carolina i Gällstad, jag blev massa skratt och ett body butter rikare! Imorgon beger jag och Carolina oss emot Göteborg för ännu mer shopping, får se om jag kommer hem med något i klädväg då. Hade!

I got 99 problems and they all bitches

Veckan har inte varit så bra, tiden har gått fruktansvärt långsamt och provresultat som inte gått särkillt bra. Ikväll ska jag skriva klart mitt cv och en uppgift som ska redovisas imorgon, på eftermiddagen åker jag, Carolina och Love till Gällstad i hopp om att hitta något fint klä sig i. Hade!

Titta när han dansarPanda Da Panda - Titta när han dansar. Något som inte blivit gjort på väldigt länge är tända ljus, popcorn och kolla på film medans jag lutar mig tillbaka på två fluffiga kuddar (hur gött låter det inte?), så det står på schemat ikväll. Igår var jag, såsom alla andra, i Göteborg och kollade på Veronica Maggio. Hon var inte särkillt bra live och vi såg inte så mycket heller, men trots det hade jag roligt med mina pinglor Linda och Carolina!

2011.05.18

Var i Skövde igår med Linda, åt sushi och kollade på Scream 4, saknat tjejen! Det var dessutom guld värt att få träffa mina andra favoriter i skolan idag efter att ha varit utan dem i en vecka. Puss-på-er!

kan vara världens bästa kompisar


2011.05.08

Vill hälsa en stor puss till alla mina fina vänner som är kvar i Sverige! Ha det kalasbra allihopa så hörs vi om lite mer än en vecka!!

tre nya ting


I'll wash his feet with my hair if he needs


Igår firades mina favoriter Emma och Carolina med god mat och massa prat, idag har jag varit iväg i Göteborg med Jennie, Lovisa och Oliwer för lite shopping, blev en sak rikare som kanske kommer upp senare! Är helt slut men skulle vara väldigt skönt att packa det mesta idag så jag kan ta det easy imorgon. Hade gooott. Lady Gaga - Judas.

2011.05.06

Fuck you bilden passar bra även fast det är fredag. Jag vill tillgängla mitt Fuck you till Engelska B som förstör min sovmorgon. Men sen har jag bara två lektioner sedan slutar jag och kommer inte tillbaks förräns nästa Onsdag. Kämpa Fialotta!

home sweet home

Hemma hos Charlotte Rust via Studded Hearts.

1983 is calling

Börjar packa lite smått inför Cypern nu, idag köpte jag en stor transparent blus med döskallar på och två baslinnen som kommer följa med i resväskan. Annars då? Det är kallt och jag är hungrig och jag är sur på spotify, annars är allt prima.

Lyssnar på: David Guetta feat. Nicki Minaj & Flo Rida - Where them girls at, The Wombats - Jump into the fog & Neon Trees - 1983 (Givetvis lyssnar jag även på Veronica Maggio men säg någon som inte lyssnar på det)

Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Carolines mode. Snön bara öser ner och jag är trött (Jag kanske borde börja skriva när jag inte är trött i stället?) men trots det känns allt ett litet snäpp bättre idag.

fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Jag är sjukt irriterad på att iprincip alla förutom jag har sommarjobb, vet inte om det är pga av mitt särskrivna cv eller om jag bara är dålig på att jobba. Trött är jag också, så kanske inte en sådär jättebra kombo. Dock rycker det i mungiporna ibland för om en vecka kommer jag vara i Ayia Napa!!

Mitt hjärta blöder


RSS 2.0