10:05


Låg hemma hela kvällen igår, gråtandes av tanken på att alla förutom jag var ute och festade. Nu har jag lugnat ner mig lite och ska snart cykla iväg till jobbet sedan är jag ledig måndag-onsdag woopwoop!!

they say an end can be a start

Två nya, hittade skjortan på myrorna och jag älskar den redan något förbannat mycket! Idag är det crusing och jag jobbar 11.00-20.00, så ni som har turen att vara lediga får ha en kalaskväll! Haade!!

klick

The Concept - D-D-dance!!

tuesday's discovery

Ny väska, grå t-shirt och ett linne. Like!!

i still walk the line

I brist på bilder får ni en bild på världens bästa Maskin! Börjar jobba 11:45-20.00 ikväll och jag är fan helt slut men det är bara att härda. Var ju somsagt i Göteborg i tisdags, köpte lite grejer som ni kanske får se på bild, om jag har orken att lägga in bilderna på datorn dvs..

löning och göteborg

Idag fick jag den fetaste lönen jag någonsin fått, lägger undan några tusen för att börja spara redan nu till alla bravader som kommer att hålla hus nästa sommar. Beger mig mot Göteborg idag med Sara W för att spendera resten på några fina plagg och smink. Hadddeee!!

fashion squad

En himla fin klänning!!

dagen efter


Ce Jeu

Idag har jag ätit frukost och legat i soffan hela dagen innan jag begav mig ut i åska och regn. In på ica för att köpa blandningsmaterial och sedan springa vidare till min vapendragare. Vet inte riktigt vad som kommer hända ikväll men vi ska bli dimmiga och troligtvis somna på tok för sent. Ha det gotttt!!

watch you're moving in elliptical pattern

Igår sov Emma över här, vi lagade mat som smakade suveränt och kollade på Signs. Idag är det fredag och jag känner mig fattig och ensam. Får se vad jag hittar på ikväll men kommer troligtvis äta wook och kolla på tv långt in i natten. Och så ni vet, kommer inom en snar framtid byta blogg, flyttar till mondoblogg, för att jag kan! Lyssna på Phoenix - 1901!

världens bästa p&l


0030

Jag och bästa emmisen på p&l. Idag jobbade jag på Macedonken för första gången, helt slut. Ska kolla ett avsnitt av How I met your mother och sedan kryper jag ner i sängen. Trivs som handen i handsken med ensam-i-en-lägenhets-livet. Fint!

i set fire to the rain

Fredagen var riktigt bra, jag och Ellen satt på en filt brevid älven som går genom Göteborg och sedan ramlade (bokstavligt talat) vi fram resten av natten. Jättefint. För att återställa sig efter det har jag varit tvungen att sova bort resten av helgen och nu mår jag bra som fan! Fr o m idag blir jag stadsbo i två veckor framåt, börjar även jobba på Donken imorgon. Hejdoo!!

0930


on your own

I brist på sysselsättning blev jag och Ellen jävligt rastlösa, så vi tar tåget (alt. bussen) mot en ännu oklar destination. Om regnet upphör tror jag att vi kan ha det rätt bra med en filt och en flaska med sånt som är gjort för att förtäras i. Hejdå!

oh fuckpeace and love

Vill tillbaks!! Bilder kommer när jag har tid och ork, annars kan ni kolla in facebook eller emmas blogg!

vems lilla hjärta flyger

Ikväll vankas det inflyttningsfest hos lina h, känns som all in ikväll efter en hel vecka med jobb. Hade!!

la gente esta muy loca


RSS 2.0