make/sure
found

handsome|emosdanh

Mår skit, hostar, feber och snorar. Usch. Ålle är ju imorgon också, vilket jag inte kan missa. Så idag ska jag ligga hemma hela dagen, ganska skönt egentligen.


Tsatsiki/awsome

Åkte en sväng till Elins esplanad med amanda och hittade ett par byxor, en kofta, en paljettväst, solpuder och en borste till det. Inte så mycket men nöjd är jag och visst kostar det.

Nu sitter jag här, kollar på Tsatsiki och den är så jävla bra! Mycket nostalgi på den! Huvudvärk har jag också, mindre härligt..


bullet proof

http://www.youtube.com/watch?v=NQdC7h609k8 (går inte bädda in videon) go låt annars

kate moss 1558


Jag har haft en ganska okej helg. I fredags var jag, som ni kanske redan vet, hemma. På lördag skulle jag åkt på fest men istället kom ika och bella hit (som jag har saknat något så fruktansvärt!) och vi myste lite, sen gick vi över till jossä. Och igår var helt okej. Vi var maria, sara, amanda och jag som "förfestade" lite hos marias syster. Sen bar det av till vatra, dock kom inte amanda in vilket var ganska surt. Jävligt trångt, svettigt och många äckliga människor man bara har lust att spy på. Men jag träffade även många roliga också.

Idag fyller sarah 16 år, grattis! Så senare ikväll åker jag ner till henne, tjejkväll med några utav de "gamla" tjejerna, underbart!

höstlove, awsomeJag är rent ut sagt död efter denna vecka, den har varit så jäkla lång. Men det är skönt nu när den är över och nu väntar 9 dagar ledigt där det ska festas, spela paintball, gå på bio men även vila upp mig där emellan.

Idag åkte jag med mamma till skara då hon skjutsade min bror. Det var alltså på brist av något att göra. Men undertiden han vi köpa lite mat, lite godis osv. så snart är det fredagsmys som gäller! Men innan det ska jag färga håret på migsjälv!

Paranormal ActivityMåste se denna filmen, vare sig jag får mardrömmar eller inte. Vilka är på?

beautiful song


from/of/by 1913

Gårdagen var helt okej, lite drygt i början men som jag sa till linda; det blir inte bättre än vad man gör det till. Ikväll sitter jag bänkad framför tvn och datorn, ska försöka mig på att laga lite mat sen också (det kommer troligtvis inte bli av).


saknar digHej alla sofias kompisar;> Nu har jag carolina kjellander snott sofias bdb lite. för att ladda upp en bild. haha :D jag vill bara berätta för sofia att hon betyder ngt så enormt mkt för mig. och vi har kännt varandra i hela vårat liv och vi ska hålla ihop till graven. lixom vaggan till graven. <3hon är den bästa syster jag har och jah, jag älskar henne! och det gör ni andra säkert också. för om ni inte gör det är ni ju lite kocko elr? ;o hon är den mest underbaraste, finaste, sötaste, snyggaste, snällaste osv. människan på jorden. elr, det tkr jag och jag är säker på att det finns många fler där ute som håller med mig? :) JAG ÄLSKAR DIG v-  det var allt från lilla mig. / carolina

(skrivet den 14e maj 2008)

2022


say/zerospeachless (dålig på att uppdatera, jag vet)

tonight i'm falling

Elsa ringde mig för en timma sen och tvingar med mig på en fest som hålls i k-torp, så där kommer jag spendera kvällen! Imorgon blir det också fest, hos kusinen min! Lovely! Hur ser eran helg ut?

16

Ett grattis kanske? I helgen blir det firelse:D

today

Då: Var med sara and made som changes + pluggade

Nu: peppar på en springtur med morris, so nice

1623nu: ladda mp3n för att sedan ut och springa.

2019

blondaa.blogg.se

crazy fun

gårdagen turned out to be asnajs. snackade lite med emma i sista minuten och då fick vi ideén att vara hos henne. mycket prat, många skratt och en krossad spegel, haha. jag och sara hamnade helt plötsligt inne på terrassen men blev utkastade ganska snabbt igen. men, det var kul ändå! tack tjejor!

I/LOVE/KNOKKTvå fina klockor låg hemma på matbordet och väntade på mig. Dock är den gula carolinas, men visst är de fina?


RSS 2.0