Fucka up är mitt andranamn


Har duschat, dragit på min en klänning och satt in ett par bruna linser, ett jävla slit det blev. Om en timma går min buss till Falköping där jag ska göra iordning mig med Emma och Erika. Kommer nog bli en riktigt bra kväll dethär! Nu tänkte jag bara trycka in Gott nytt år, hörs och ses 2011!!

It felt so good when I did it with my penis


Nu har jag satt mig till ro efter en dag i Göteborg, blev även hämtad utav Lovisa som nyligen blev ägare av ett körkort! Nyårsklänningen är inhandlad men mysteriet vad jag ska ha på mina fossingar återstår. Skit samma. Lyssnar på: Break my bank och Love you long time!

We all fall down like toy soldiers

Bild pa mig och Erika pa cruisingen, da var vi inte fulla..

Nu har jag svettats klart och ser ut som en liten krafta med bruna fraknar. Men det lagger sig val troligtvis innan fredag. Innan det var familjen hos farmor dar det bjods pa god smorgastarta! Och imorgon aker jag och Jennie emot Goteborg for ett sista forsok att hitta nyars klanningen (Har nyss kommit pa att jag inte har nagra skor att ha pa mig heller..) Ha det bra!

22:21

Vaska Su-Shi, brillor H&M, smycken Bjorg, troja Monki.

12:21

Har precis varit och svettats lite i solariumet, och nu ar det snabba puckar emot Skara dar jag och min syster ska hamta hennes julklapp. Ikvall ska jag svettas lite till. Hoy!

16:05


Glas is shattered from the fight

Drar mig in emot stan for att hanga med Emma, och kommer troligtvis hem med en liten forandring. Hade!

Tumbling down

Oracle Fox

Ar ganska nyss hemkommen fran Goteborg och kom hem tomhant. Har ingen javla aning om vad jag ska ha pa mig pa nyar som ar om bara 4 dagar, sa grips utav lite panik. Och som ni kanske marker har min dator inte slappt efter nagot alls, jatte kul att skriva sahar.. Hoy!

I just had sex


En ändlös ström av sena nätter

love9897
love767

Pengar till en P&L biljett, en byrå, ljus, klocka och lite annat smått fick jag i fredags. Till stor del en väldigt bra julafton.

God jul!


14.36



23 november

bilder tagna utav Jill, loove that shirt!

Min dator ar fortfarande stord i huvudet sa jag far sitta i felsakert lage da Engelskt ar installt, och man kan inte andra det, men hoppas att ni forstar anda, haha. Nu ar det i alla fall bara 1 dag kvar tills julafton och ikvall tar vi in granen, ska nog baka lite julgodis och sant ocksa, hade!

gilded butterflies


Ebba

Var ju somsagt i Göteborg i lördags, kom hem med två earcluffs och en ring. Transparenta skjortan fanns inte någonstanns, MEN idag köpte jag en på Kappahl och den kommer bli min favorit, så jävla skönt. Nu chips Sen Ung och bortskämd. Hoy!

just chillin'


Hjärtat sitter utanför



Har blivit en liten ovillig bloggpaus, min dator gör verkligen inte som jag vill och det kommer den troligtvis fortsätta med men jag tror ni överlever. Idag ska i alla fall jag och Ika sätta oss på tåget emot Göteborg, ska lämna tillbaks klänningen jag köpte förra helgen och gå på jakt efter ett par earcluffs och en transparent skjorta (Känns som att jag är den enda i världens som inte äger en vid detta laget). Ha det bra!


Jag trodde jag hade sett det mesta

Söndagspartyt var riktigt jävla roligt! Har ingen ork till att skriva men bilder kommer förhoppningsvis. Nu börjar min hemmakur, ska duscha, laga wook och ligga i sängen. Fan vilken härlig kväll jag ska ha.

kollage

hängsle&väska monki skor dinsko ring youheshe

Make me wanna say hey baby

Vill börja med att gratulera en väldigt nära vän till mig vid namn Linda som fyller hela 17 år idag! Sen hade jag inte så mycket mer att säga mer än att ikväll kör vi all in, förfest med goa tjejer och sen dansa massamassa!

R

Scorette, 79:-

20:15

Mysig kväll med min fina Emma igår, thank you darling. Steg upp runt 9 och då begav jag och min syster oss emot Göteborg för lite shopping. En ring från scorette och en klänning som jag troligtvis kommer att ha på mig på nyår. Ringen är jag helt kär i, klänningen får jag känna lite på. Hajja. Imorgon är det fest och jag är SÅHÄR taggad (se det som jävligt taggad)!

Resten av kvällen kommer jag att befinna mig i sängen för att kolla på film och äta godis!

17.23

Äntligen slut på praktiken, och nu återstår det bara 1 vecka! Så snart som möjligt åker jag till Emma (läs: MIN!!!!) för att mysa och ta igen saker vi missat. Puss på dig min fläskfia. ÄR FAKTISKT GANSKA EXALTERAD xD

inspo

Lite inspo, från mig till dig. Jobbade till 6 ikväll, eftersom det är partii på söndag vill jag och Linda helst inte börja klockan 8, så började jobba igen 2 timmar redan idag. Nu sitter jag på rummet med Sture breve, är trött som ett svin. Nu väntar Paradise Hotel, dusch och sängen. Puss!

Älskar din stil

Idag är det Onsdag och dagarna nästan bokstavligt talat flyger förbi. Praktiken är slut om 1½ vecka och sedan är det jul. SJUKT!

Lyssna på Petter, Timbuktu - Älskar din stil!

Remember the corner


Peace and love -11

Om ni känner fört kan ni ju alltid klicka er in på playlisten jag börjat på inför P&L -11. WOOWOWO.

Just nu..

..Vill jag ha Angelicas halsband

All I need is you.

To the very end, through joy and strike, 
without a friend, what good is life?

GONATT

Riktigt trött nu så går och lägger mig brevid min älskling. Hejdå.

13:55

Kollage gjort i Polyvore. Örhängena som numera ligger på min önskelista hittar ni här (;););)).

Cheap Monday

Addas till önskelistan.

No Diggity

Äckligt snygga kläder som bärs utav Jill.

Gårkvällen visade sig bli väldigt bra, men kan en kväll med två grymma tjejer bli någon annat än bra? Idag ska jag läsa massa bloggar och softa, troligtvis filmmys med min Emma också. Nu har vi här hemma fått besök utav katten Sture, igen. Han verkar gilla oss fett möe. Just keeping you informed. (Lyssa på världens snyggaste Olle när han sjunger No Diggity!!)

Drop it to the floor



Dricker öl med världens bästa tjejer

Partymode

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!

I may be bad but I'm perfectly good at in

Nu ska jag kolla på missade PH-avsnitt för att sedan dra mig till sängs mycketmycket tidigt. Imorgon är det efterlängtade fredag och då ska jag parta med Magdalena och Lina, fett najs LO!

H&M 2011


Kollage gjort utav Vantida. Så jäkla SNYGGT!

Messy little raindrops

Blev en tripp till Skövde med Emma idag. Ströga runt lite och nu står ett guldigt nagellack på min byrå. Himla mysigt att träffa sin bästa vän och prata ikapp det man missat. Lööööve you! Nu ska jag bajsa och kolla på Paradise Hotel. Hejhej! (Kings of leon till P&L!!)

RSS 2.0