Thhuhuhu

Ikväll dansar jag i Skövde med finfina tjejer. Wieiie!!

everybody is ooon

Juldagen är här och ikväll är det After ski i Folkets park som gäller. TAGGA TAGGA KNÄPP KNÄPP!!

d-d-d-

hade en jävla bra torsdag med så fina vänner så jag tror att jag spricker (de på bilden +edona och kajsa). dansade och drack cider för 20 kronor och dansade lite till. Dagen efter gick jag inne på Commerces butiker och mådde lite sådär men det var helt klart värt det!

IKVÄLL

nu har vi fått lov ÄNTLIGEN!!!!!! Det ska givetvis firas med en bunt fina tjejer på dansgolvet i skövde. JÄÄÄÄÄÄÄÄVLArerrRnu körvi! !

blaablaabalabla

wiee snart är det lov och det ska firas (på torsdag) i Skövde igen. Jag är så peppad så jag snart spricker kan inte sitta still!!! Julafton och Nyår kommer ju efter det. Och juldagen. O-o-o-o-ooo!!!1

det senasteDe senaste månaderna har jag festat mycket i Skövde dansat som aldrig förr. Jag har köpt två kuvertväskor, ett par kostymbyxor, orangea skor, en vinterjacka (!!!!!!), en grå tröja, en prickig skjorta och alldeles för mycket alkohol. Jag fick hem mina helt underbara blåa skor som tyvärr är lite för höga för mig men jag sparar dom till lite varmare tider. Jag vågade klippa av mitt långa hår (säkert 10 cm) och är jävligt nöjd!

Skit samma. Igår festade jag och hade så fruktansvärt jävla roligt. Mår inte bra idag. Ska spendera hela helgen till att sova och ladda inför alla fester runt jul!!


dansa dansa era jävla svin


I Måndags fyllde Linda myndig. Hon sa att hon inte kommer kunna gå ut förrän vid nyår och då tänkte jag, varför inte gå ut en Torsdag? Ikväll blir det goa bullar med gratis inträde här och 20 kr där + (!!!!!) militärerna har kommit hem efter 6 månader så de ska tydligen fylla upp klubbarna i Skövde. Jag är superduperkupertaggaddd!!!!!1

AvatarLusseålle och Ållympiaden Måndag-Tisdag. GRYMT! Vi i HP09 var utklädda till Avatarer och vann 2 priser för bästa utklädnad. Ett riktigt jävla grymt dygn!! (Bilden är tagen efter en jävla fest och en lång natt så ser mer ut som en smurf än avatar..)

ja tack


MUMMA!!!! Har ställt in mig på att jobba hela helgen, men Hoffmaestro kommer ju till Dagnys imorgon kväll så vi får väll se vart jag slutar upp. De senaste dagarna har jag haft ålderskris. Har insett nu att jag skött mig så ofantligt dåligt i skolan och kommer aldrig bli något roligt när jag blir stor. Sitter och kollar på studier utomlands, bl a i Miami Beach. Priset för 10 veckor är ca 60 000. Livet ÄGER!! Nu ska jag äta något och sedan sova.

what what


Haha har gått och blivit med oranga skor.. Vem hade kunnat ana det?

-.,.,f,ajjjj aj ajHelgen har varit varm och kall. Festade i Torsdag, var trött på Fredagen men festade ändå. Var trött gick hem klockan 11. Upp lite för tidigt. Åkte till Skövde, brände pengar jag inte ens fått. Jobbade från 19-02. Upp lite för tidigt igen. Stod på julmarknad i Floby. Går in i väggen. Har förresten klippt av mig håret, lite längre page skulle man kanske kunna säga. Och har äntligen hittat en vinterjacka efter två års sökande! Sen har jag ju shoppat lite till det senaste som jag gärna skulle vilja visa. Får se om det finns ork hihhhhh.

Imorgon ska jag stiga upp 05:15. Vi ska åka på studiebesök på Ullared och det blir förhoppningsvis lite julklapps-shopping också. (Med vilka JÄVLA PENGAR?????)

RSS 2.0