Be my #2


En bild från igår, jag, Emma, Linda och Jenny satte oss med en pizza i plantis, drack lite vin och myste. En dansshow bjöds det även på från min och Emmas sida. "Käkade" korv, åkte longboard, pratade med folk utanför terrassen, cyklade och en efterfest som inte visade sig vara som vi trodde. Konstig lördag men dög i krig. Trevligt att träffa lite folk iallafall. Men imorgon får ni lite mer foton, för nu ska jag kika film och sedan sova!

Tjena pudding



Kilar bort till farmor för lite pannkakor, vad händer ikväll?

20:24


You Me At Six


Hallåhallå. Äntligen fredag, och ikväll händer det nog inte särkillt mycket skulle jag tro. Men imorgon blir det tjejkväll med världens finaste tjejer och det ska bli toppen! Nu ska jag kika på lite bloggar, lyssna på acoustiska låtar och softa. Puss på er!

I could really use a wish right now

Tjena snyggingar. Satte mig i sängen för ett tag sedan och är redo för att sova, är så jävla trött. Har förstås inte haft tid för dator idag eftersom att jag har pluggat (obsarvera: pluggat), och sedan ridit! Har sovmorgon imorgon, så åker halv 10 bussen, hur gött? Ganska gött må jag säga.

Tänkte tipsa om en kul grej tills morsdag: http://www.happymess.se/om-happymess/, för att få det gratis skriver du Hittabloggen på Kampanjkod!


life is too short to always be taken serious









... eller vad säger ni tjejer?

Sexy bitch





Såhär sliten och snygg är jag nu. Tänkte sätta på en film nu, och denhär verkar riktigt bra! Puss på er!

22:43

Nu såhär på kvällskvisten laddar jag inför en ny vecka (Inte långt kvar nu) och kollar på American Virgin. Har haft en bra söndag ändå, även fast den har varit som vilken annan söndag som helst har jag sett saker på ett annorlunda vis idag. Och bra mår jag också! Det känns kanoners! Såhär glá är jag just nu (hahahahaaah):


din skos höstkollektion 2010



Härmar emmisen lite nu men kände mig illa tvungen, detta är alltså Din skos höstkollektion 2010, ska iallafall snappa åt mig ett utav dessa par då de kommer ut. För att se mer skor klickar ni in er hos Caroline!


I love you man

♥ Blommiga leggins
♥ Färgglada nagelack (mintgrönt kommer nog i första hand)
♥ Spetsklänningar och linnen i alla olika färger
♥ Röda converse med lågt skaft
♥ En ny plattång
♥ Peace & Love-biljett
♥ Byxdress

Detta ska jag försöka nappa till mig inom en snar framtid. Jag och Sara har bestämt oss för en sväng till Skövde på Tisdag, och då ska jag iallafall försöka få tag på de 2 första punkterna! I detta inlägget tänkte jag även tillägga att helgen har varit jättebra, festade i fredags med goa människor och hade det gött här hemma igår.

Detta är nog det som jag vill ha mest just nu


coulors






source


Modekungen.se

Har börjat sammarbeta med Modekungen.se (som jag hoppas alla vet vad det är), och skulle vara asööm om ni klickade in på denna länken, http://www.modekungen.se/index.php?aff=myownhurricane, vore grymt grymt utav er!


Commander



Tjena alla godingar, har suttit här en liten stund då det egentligen var meningen att jag skulle göra matte. Har nämligen NP i matte imorgon igen, och jag hade hoppats på att kunna göra lite bättre ifrån mig, men vi får se. Nu ska jag rusa upp för att byta om, sen åker jag och rider. Puss!

A story of girl meet boy

Varmt och kvavt i luften idag, bara jag som tycker det? Sitter och svettas som en gris samtidigt som jag försöker få tag på emma och edona, men icke. de är ganska svåra. Har varit med ellen idag, kollade tv och åt glass, helt okej faktiskt. Nu sitter jag med en ELLE-tidning och lasagn, helt okej det också. Ha det bra!

It's so cold without you

Hej på er! Har väl inte varit så aktiv med bloggen det senaste, men måste säga att det är skittråkigt att skriva när man inte får några kommentarer, tror att de flesta känner igen sig, så ge mig respons "pliis" (som emma kommer påpeka att jag härmar henne för nu, haha).

Hade utvecklingssamtal igår, och mer än så behöver jag nog inte säga. Min Måndag var inte bra med andra ord. Så blir lite dator och mycket mer skola, tydligen.

16:38

Att det var roligt i kyrkan kan jag ju inte direkt påstå, bättre blir det ju inte när magen mår skit. Men visst gick det fortare än vad andra konfirmationer har gjort. Smörgåstårta och god efterrätt satt som det skulle, JÄKLIGT FINT. Nu har jag kollat på How to train your dragon och ska sätta mig med en glass och kolla på tv med kusinerna.

: Bilder sen igår kommer, promise

sho bree 2

Regnar ute, muligt och deprimerande. Kul dag att konfimeras på, ännu roligare för mig att gå i detta vädret ända bort till kyrkan (vilket egentligen inte är så långt, men låt mig klaga hah), och sedan gå hem. Smörgåstårta bjuds det i alla fall på här hemma och det ska la bli fruktansvärt gött!

Och visst är det ett under att jag är uppe, men nu ska jag nog göra iordning, peace.

sho bree

Hejsan i paraplyt. Kom nyss hem, har kikat på lite bilder osv men nu ska jag kika på en film, tror det blir Kick-ass eller How teo train your dragon, sen somna och fan vad gött jag ska sova.

Har haft en riktigt go kväll hos Philip (serious talk skräll) med riktigt goa människor, sen ner till terrassen och dansa pyttelite, men har stått ute för det mesta. MEN HEJHEJ.

Afroguurl



haha "omg vad söt jag är"

Allt är fixat inför ikväll, så 18:37 tar jag bussen in till Falköping och sen ska vi tjejer leka rövare hos en gosse vid namn Philip. Beerpong ska jag också se till att vi spelar. Ha en bra kväll!

You say you care, but you don't know

Är ganska otålmodig just nu, hela kvällen fuckar men vi får se, kanske blir en filt i plantis med lite gött och mys (vilket jag faktiskt inte skulle säga nej till), men hur det blir får ni reda på imorgon. Blir hämtad halv 12 ikväll, surt men så är det. Ska ju trots allt upp klockan 8. Vi hörs kanske senare, puss.

I keep your picture by my bed

Nu är ridlektionen över, och det gick riktigt bra. Älskar när det bara flyter på och pållen bara luffar på, Bellman är la ändå för bra. Ska nog käka en påse popcorn och kika film snart, denna kvällen utan sällskap, men det fungerar väl bra det också antar jag. Vad ska ni göra ikväll?

THEKILLINGMOON



Vacker.


14:21

Blir inget stan idag, ska istället försöka hjälpa till lite här hemma eftersom att min bror har konfirmation på lördag. Men just nu sitter jag och gör iordning naglarna, fransk manikyr. Haha, fan vad jag hatar att göra det. Tar så jäkla lång tid, sen är det alltid ett finger man inte blir nöjd med. Ska fortsätta nu, så vi hörs senare, peace.

P.S ni får gärna kommentera, blir sketaglá
P.S2 ni får också gärna ställa frågor i Bloggsvar som finns till höger i menygrejen


i really do love wildfox




Morning sunshines, ligger kvar i sängen och har precis kollat på en film. Idag ska jag åka in till stan, träffa buddies och ordna lite inför imorgon. Ikväll skulle jag chansa på att det blir ridning sen vettesjutton. Brb frukost nu.


Edona Govori my love




Edona fick bli mitt sällskap för kvällen, vi kikade film och åt popcorn samt chips med dipp. Drycken blev cööla. Hi-hi-hi-ho-ho (hennes skratt i skrivformat). Nu ska hon snart gitta hemmåt och då gynnar bingen! PUSS.

The lovely bones



Måste verkligen tipsa om denna filmen, en drama från 2009. Finns även en bok som heter Flickan från ovan, för er som inte har läst den. Men sitter i alla fall och kollar på denna nu, och gråter en aning, så himla bra film!

o i o a a tang, tang wallawallabingbang




Haha, asså orka o i o a a tang, tang wallawallabingbang

Hej godingar! Gissa vilka som har fått funktionärs-jobb på Arvikafestivalen -10? JAG OCH ELLEN. En tjej ringde oss båda på bussen in till stan och fasiken vad glada vi blev! Även fast vi kommer få städa så lär vi ha det grymt kul ändå! Tjäna lite cash på att gå på en festival är väl inte helt fel, eller hur?

Ikväll ska jag mysa till en film och lite popcorn (om jag orkar gå och köpa det dvs), skulle vara bussigt om ni gav mig lite filmtips!

brb, skövde

Det blir en tripp till Skövde trotsallt, har dock inte ett öre så det blir inget köp idag. Men de trationella korten på Synsam lär ni få! Vi hörs när jag kommer hem, kram.

GIVE ME SOME OF THAT


walking the streets with your worn-out jeans


source

Ligger fortfarande kvar i sängen, vaknade för cirkus 20 minuter sedan. Så nu ska jag läsa lite bloggar, skriva med älsklingsemmsan och sedan gå ner för att äta en riktig frukost, som jag förövrigt inte har gjort på ett ganska långt tag. Senare idag kanske jag åker till Skövde med ellen, men har inte pratat med henne sen igår så vi får se hur det blir, annars ska jag skaffa mig tid till att fixa naglarna, de börjar bli lite slitna.


Accessoarer från Gina Tricot


Jättefina smycken från Gina tricot, gillar speciellt örhängena som förövrigt är ascoola. 199:- kr för dem, armbanden har jag redan glömt, haha suck.

Tävling


För att deltaga i tävlingen måste du vara prenumerant på Modeflickan Magazine. Det är helt gratis. Tävlingsregler hittar du inne på ditt konto i vänstermarginalen under ”Tävling”. Klicka här för att prenumerera

I know he's trouble, but i can't let it go


Satte ihop detta en snabbis, haremsbyxorna är faktiskt riktigt snygga (trodde aldrig jag skulle säga det), bara 99:-. Tror ni att jag skulle passa i det? Det tror inte jag, haha. Allt är från H&M.

Riktigt go dag i skolan, textade på marknadsföringen och det var helt okej! Ska ut och cykla med morran nu, när jag kommer tillbaks får jag se vad jag hittar på. Ska nog fixa en lånsammare version av Regn är bäst, så jäkla kul! Puss.


in our hearts we were saying forever


Förresten, ge mig en reminder om jag har lovat att visa några bilder men aldrig gjort det. Don't remember.

Har 1½ h på mig innan bussen går, vilket inte är varje dag. Så nu ska jag göra iordning något att äta till frukost och sedan göra iordning mig. En svenskalektion och sedan Marknadsföring, skitsoft! Vi hörs när jag kommer hem, kram.

And the world spins madly on

m

Oki, måste erkänna att jag faktiskt hatar att gå på promenader, speciellt själv. Men what to do, what to do. Mungiporna la sig iallafall inte neråt när man ser cirkus 700 läsare, men haha /care skidoguirl "ni lär ju stanna", ska i alla fall kika på The last house on the left, har ni sett den? massa hugisaar.

i wanna be a billionair, so fucking bad


Jag tackar gud för att denna skoldagen är slut. Har fått reda på endel grejer som inte är så roliga, måste verkligen skärpa mig nu. Har iallafall 2 lektioner imorgon, så slutar jagvetintenär, sedan är vi lediga hela veckan ut! Nu ska jag gå/cykla en stund med vovven. Puss på er.


Regn är sämst


Hahaha, dör fan varje gång jag ser denna videon. Detta var alltså det vi skickade in till tävlingen, ett ganska dåligt bidrag om jag får säga det själv men roliga är vi hahaha. Kan la kirra det vanliga klippet och ett klipp som är nersaktat om ni vill? Roliga allihopa haha.


Damn i want my baby back


Linas bild sen valborg, haha ful.

Orkar inte skriva särkillt mycket nu, men igår var finfint och idag blir det till att kolla på film och sånt som normalt folk brukar göra på söndagar. Puss.

Come here rude boy

Klockan närmar sig halv 12 (okej, nu är den redan det men strunt samma), och nu ska jag åka in till stan för att dra på någon 18års fest. Känner inte äns människan men skulle tydligen komma in ändå viska en fågel. NYKTERT. Hejdå!

Walking on sunshine





Helt okej kväll igår, go fylla, resten kan diskuteras. Men det var som sagt helt okej. Och jag älskar min (min alldeles egna) Emma. Somnade iallafall runt halv 5, vaknade runt 7 och var hyffsat pigga ändå. Gitta hem till Emmas far där vi åt mackor, sov lite och lipa till My sisters keeper. Älskar den filmen. Ha det fint sålänge, massa kramar. (klicka här)

When it's time to party, we party hard

Ska raka benen, sminka, platta eller locka håret (kan aldrig bestäma mig, suck), kläder osvosv. Drar väl in till stan runt jagvetinte och träffar emma! Blir nog prima! Ha en bra kväll! Pussar

have you ever seen the rain

Är grymt trött. Känns t om som att jag skriver detta i sömnen. Menmen.. vad gör man inte. Det är ju fredag idag, finns ingen som helst anledning till att klaga. Drar mig till skolan om 20, sitter med blött hår och morgonrock, så kanske ska dra mig ifrån datorn nu (jävla dator som tar upp hela mitt liv). Ha en bra dag!


I'd rather dance, than talk with you

Ligger i sängen nu, iordning gjord och klar för att sova. Känns asnajs att det är fredag imorgon, ska partaja lite med emmsan min och på lördag blir det kanske fest också. Och jag som lovade migsjälv (ännu en gång) att jag skulle vara nykter denna helgen. Okej, kanske inte borde säga mer än så. Ska nana nu, så jag orkar med morgondagen. Puss!

Make me feel alright


Hur snygg är man inte nu då? Rätt läcker må jag säga i min prickiga morgonrock (som förövrigt är skitskön). Kan även meddela att Huset vid vägens ände var en svensk/skånsk film från 2003, riktigt dålig film egentligen men hur kan man undvika att vara livrädd när man är själv i ett helt hus (och som ni kanske förstår nu så var det en "skräckis")? BTW JAG ÄLSKAR ATT BAJSA !!1!!!1!!!

10:22

Godmorgon snyggingar! Stannade hemma från skolan idag också, hatar att vara förkyld. Men tiden fördriver jag med att kolla på Post Grad och Huset vid vägens ände (eller vagens ande? vet inte haha)! Ska ner och ta mig lite frukost först, sen gräver jag ner mig i sängen igen. Ha det bra!

I could be chasing, but my time would be wasting

Har precis tagit en lång och go dusch och sitter just nu och krånglar med naglarna. Blir, som vanligt antar jag, fransk manikyr på händerna och något sorts rosa på tårna. Inte varje dag Sofia Lindman målar tånaglarna? Inte så jäkla intressant inlägg egentligen, vet inte vad jag vill få ut från dethär. Hade bara lust att skriva. Häääj.

Btw: älskar denna låten med Chris Brown, och denna med Travie McCoy.

The Final



Handlar om ett gäng ungdomar som blir mobbade, och har blivit det sen dagis (eller hur det nu var), utav ett annat gäng. På en fest som de har planerat häller de någonting i bålen som gör att alla däckar, och när de vaknar väntar en heldel grajor ska jag säga er! Nej men, helt okej film lite könstig.

Some people wait a life-time




Hur mår ni idag? Själv mår jag bättre, är jäkligt sliten bara, ska ta en dusch snart. Men halsen mår bättre och den täppta näsan börjar släppa, så imorgon åker jag till skolan. Har änsålänge legat i sängen med Morris och kollat på The pool boys, och nu ska jag kika på The Final, uppdaterar väl senare vad jag tyckte om den, ny från 2010 var det i alla fall. Puss på er.


20:45/najsbajs



hur snygga?!

16:02

Har en tråkigt äcklig hosta som inte vill sluta, tjock i halsen och snuvig: Go dag! Hade två Nationella i Engelska så åkte till skolan ändå, åkte dock hem vid 11 redan! Har legat i sängen och softat mig, kollat på Avatar (grym film måste jag även säga) och sovit lite. Har laddat hem 18 year old virgin nu också så ska nog kika på den nu! Ha det bra.


Rusted from the rain



Ingen bra dag alls, är jätte förkyld och trött som ett aas. Däckade på köksgolvet brevid morris när jag kom hem (ingen större skräll), det var la det ända goa idag. + att Märtan glömde av att jag skulle redovisa engelska boken då. Ganska söögen på melon och glass jag är nu eller. Hejdå.

Två Btw: 1. Jag och Ellen kom inte äns med i dendär skiten "Regn är bäst", ni suger.
2. Billy talent kommer till P&L, och hur grymt är inte det?

11:39

Fredagen var sketabra, de goaste tjejerna var på plats, grillade dock inte. Dansade och hade serious talk på toaletten (skräll). Blev iallafall utkörda vid 10, så gitta upp emot amandas lägenhet och festade lite till där, sen kom ännu mer goa tjejer bl a alice och julia! Drog såsmåningom ner till Plantis och tjöta med lite folk.

Missade bussen i lördags också, så gick igenom hela stan till mormor och morfar där jag blev ompysslad och hade det asbra! Om cirkus 20 minuter drar jag på kalas i skövde, så vi hörs senare!

RSS 2.0