take me by the tongue

Hela kroppen skakar och jag kan knappt lyfta på armarna mer än till axlarna. Har fitness i skolan och har precis haft ett body pump-pass, känns så jävla bra ändå! Nu ska jag duscha och sedan åka in till stan för att äta middag med min familj och fira min fina syster som fyller 20 år imorgon!!

Har förresten fortfarande bilder sedan p&l och dragonfly som jag vill visa er, så det kommer nog upp inom en snar framtid, PUSS!

nya

En bättre bild på mina älsklingar! (Orkade inte ta en bild själv så tog en bild från Felicia)

fina pojkar


i staden växer inga blommorSåhär såg jag ut igår, hade på mig någon tröja av sammet, jeansshort och mina nya fina älsklingar! (Obsarvera att tandställningen är väck!!!!!) Kvällen var fin, sprang runt och hade oss, stannade sedan kvar i Skövde och sov hos Maria, mer än så orkar jag inte skriva just nu. Jag var lite sugen på fest ikväll igen men blev inget i och med att jag jobbar imorgon och känner att det vore gött som sate att sova lite innan det! Så natti på er!


Moves like jaggerHar försökt att vänja mig med att gå i skolan, men sov-vanorna är ganska svåra att slita sig ifrån. Idag är det äntligen fredag och ikväll ska jag öla för fullt sedan blir det troligtvis Skövde, åka karuseller!!

en video om i lördags

Såhär bra kan tre tjejer ha det en helt vanlig lördagskväll (emmas video)

dance 'til you get it right

Livet glider på, idag är jag bakfull som en sate men orkar inte bry mig för ikväll ska jag och Ellen gå och kika på dragonfly-festivalen och se om den för det första ens är öppen och sen om det händer något där. Återkommer!

when you realize..


pour some sugar on me

Har städat rummet idag och det verkar även som att min dator, trots pensionen, har orkat vakna till lite. Mitt liv är det tråkigaste livet som existerar just nu. Jag äter och sover (alldeles för mycket). Mer än så gör jag inte.

Dimmiga dagar

Efter en helg full med öl, cigaretter, fest, efterfester, poliser och fina vänner och bla bla bla är jag helt slutkörd, hungrig, ofräsch, bakis och allt vad det heter. Väntar på en kebabrulle, sen ska jag tanka avsnitt från How I met your mother, duscha och somna tidigt! Jobb imorgon sedan är jag ledig i några dagar. Skolan börjar om cirkus en vecka och jag vill inte.

världens bästa kompis


We are cigarettes and gasoline

Idag ska jag gå i affärer, äta taccobuffé och såntdär man brukar göra när man åker till Göteborg. Hoy!! (Ron Pope - Save me)

12:02

två från p&l. De senaste dagarna har passerat fort som satan, har jobbat och inte hunnit göra något annat. Lyssnade på Erik Amarillo live från Mormors och Morfars balkong kan vara värt att nämnas dock. Nu är jag ledig i tre dagar och börjar med att kramas med min bästa vän, hejdo!

best case scenario

Solen kikar fram lite då och då, så ligger på en madrass i poolen, helt okej faktiskt. Första gången solar på riktigt sedan jag kom hem från Borlänge. halv tre tar jag en buss in till stan för att bada på odenbadet med Lina, nanar hos henne sen och sedan är det jobb varje dag tills söndag! (Fick goda nyheter hos tandläkaren igår förresten, tandställningen ryker snart!!!)

vi lever på lånad tid

Jag och Ellen pratade om att åka till kusten för att sola och bada idag, men pga att jag ska på ett cpbesök hos tandläkaren
var jag tvungen att ställa in det. Jag får nöja mig med poolen här hemma istället. Inte så pjåkigt det heller måste jag säga!

they say the choise is yours

Ikväll kommer min fina syster hem efter att varit borta i två veckor, så tänkte städa lägenheten, fixa och trixa lite. Är ledig idag och det känns som att inget kan hindra mig från att vara glad, och om jag får äta sushi senare kommer jag vara lycklig resten av veckan. ha det gottt!!

peace and love

Ryser över hela kroppen när jag kollar på detta klippet. Nu taggar vi inför p&l 2012 grappar!!!!!

RSS 2.0