vart är strömbrytaren?

Idag har jag träningsverk i hela kroppen, minsta lilla rörelse känns och det är ganska gött. Har precis solat solarium med Carolina så tänkte hoppa in i duschen sen kommer hon igen och då ska vi dricka smoothies och ha det bra, hoy!

Grab my crotch


2011.03.29

Lite inspiration såhär på kvällskvisten!

två nya


It's so empty living behind these castle walls

In och betala Ayia napa-resan idag, sedan en sväng till Skövde. Hade!

2011.03.25

Ska jag spara pengar eller vara bakfull imorgon?

twist and shout

Har hållt igång hela dagen, gick upp klockan halv 8 för en springtur med Carolina, sedan in till Falköping för att kolla ålle cup vilket är, tro det eller ej, jäkligt utmattande. Nu är det dags för film, Never let me go. Ha det fint!

Panda da panda

Just nu står Panda da panda - Vem e du på repeat, lyssna för bövelen!

I lose myself inside your mouth

Tänderna värker och jag har inte kunnat äta ordentligt sedan i fredags, vilket suger balle. Tänkte bege mig mot köket, men innan dess ska ett x antal alvedon sväljas. Har förövrigt haft en bra helg, utan sprit och utan bakfylla, känns väldigt bra måste jag säga. Hade!

paper, scissors, rock

Trotsade förkyldningen idag och begav mig till skolan ändå. Nu mår jag lite sämre men nu har jag checkat av ännu en sak som tyngt mina axlar. Ikväll blir det melon och mys. Ska försöka hitta en bra kur så jag förhoppningsvis, om jag känner för det, gå ut imorgon. Puss!

If you want this good shit

Halsen var ett helvete igår, så bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag. Sköönt!

2011.03.14

free graphic for myspace
Godnäätt!

If I could change one thing, I'd make more time for us


party in my head

Igår satt jag och carolina i min säng och kollade på 127 hours, jättebra film! Känns förövrigt som att jag inte haft en hemmakväll på väldigt, väldigt länge. Grymt skönt må jag säga. Ikväll är det 18årsfest för Jenny, så flyger in i duschen nu sen glider jag iväg till stan. Hoy!

fred och kärlek


Livet är ganska grått och dystert nu, jag vill sitta i Borlänge med fina vänner, dricka gott och ha det så bra en människa bara kan ha. Livet suger.

2011.03.07

Förbereder mig inför en ny vecka. (Vill hälsa världens bästa Julia ett grattis på sin 18e födelsedag också!!)

if you're an animal tare up the floor


2011.03.05

Gårdagen var bra, somnade väldigt sent och vaknade alldeles för tidigt. Hamnade inte långt efter det på McDonalds där jag och Carolina satt i tre timmar. Nu ska jag ta en dusch och efter det drar jag på lite partymusik och sen är jag fit for fight igen! Hade!

My mind is dirty and it don't need cleanin


Om en stund sätter jag mig på en buss in till Falköping, vad som väntar där vet jag inte, men det är alltid kul att se hur jag och min bästis formar kvällen. Ha det himla bra!

att drunkna är inte så illa

Gif Created on Make A Gif
Vill egentligen inte säga någonting, bara få min blogg att se lite aktivare ut genom denna "jätte roliga" bilden.

2011.03.01

Har inget roligt att skriva, så ni får lite bilder att titta på istället. Hade!

RSS 2.0